АКТУАЛЬНО

[5]

На Донбасі загинуло чотири російських військових - розвідка


Головне управління розвідки України повідомило, що в боях на Донбасі загинуло чотири та отримало поранення одинадцять військовослужбовців ЗС РФ.
Про це розповіли в прес-службі ГУР, новину передає «Преса України».
«Зафіксовано чергові втрати особового складу частин та з’єднань 1 АК (Донецьк) ЗС РФ. 26 травня ц.р. загинуло чотири та поранено одинадцять військовослужбовців 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка), 5 окремої мотострілецької бригади (Макіївка) та окремого комендантського полку (Донецьк)», - йдеться в повідомленні.
Раніше ми повідомляли, що бойовики терористичного угрупування «ДНР» застосували проти українських військових систему залпового вогню «Град», які повинні були бути відведені від лінії зіткнення згідно мінським домовленостями. Метою ворожих сил була промислова зона в районі Авдіївки.
Нагадаємо, що російське військове командування наказало командирам армійських корпусів бойовиків почати «розвідку боєм» на окупованих територіях Донбасу.
 http://uapress.info/
На Донбасі загинуло чотири російських військових - розвідка На Донбасі загинуло чотири російських військових - розвідка Reviewed by марія іваночко on 18:07 Rating: 5