АКТУАЛЬНО

[5]

Підвищення тарифів на газ - це боротьба з корупцією, - Порошенко


Порошенко вважає, що нова ціна на газ є чесною по відношенню до людей На думку Президента України, встановлення нової ринкової ціни на газ є потужним антикорупційним кроком.
Петро Порошенко. Фото: EPA
Президент наголосив, що важливим є прийняття чесного по відношенню і до людей, і до бізнесу рішення щодо тарифів, оскільки воно формує "правильний підхід до енергозбереження та диверсифікації енергопостачання, до питань енергобезпеки та боротьби з корупцією в нафтогазовому секторі".
"Всім відомо, що робилося на різниці цін - відбувалися махінації, щоб завищити обсяг споживання. Це - для населення, а це - для теплокомуненерго. На цьому наживалися ділки і прикривалося це все політиками", - заявив на зустрічі з представниками бізнесу президент Петро Порошенко, повідомляє "Ліга.net".
У той же час, глава держави наголосив на необхідності підтримки незахищених верств населення.
Нагадаємо, що Кабмін встановив єдиний тариф на газ для населення розміром 6 879 грн за тисячу кубів.
Водночас, уряд Гройсмана вирішив зберегти пільги на газ для церков.
ЗМІ повідомляли, що уряд може виконати одну з найголовніших вимог МВФ – підвищити тарифи на газ для населення до 100% паритету імпорту.
Раніше, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявляв, що підвищення тарифів на газ необхідне.
http://ipress.ua/
Підвищення тарифів на газ - це боротьба з корупцією, - Порошенко Підвищення тарифів на газ - це боротьба з корупцією, - Порошенко Reviewed by марія іваночко on 21:24 Rating: 5