АКТУАЛЬНО

[5]

Прощавай, друг “Морячок”: на Прикарпатті поховали бійця, що загинув в зоні АТО. ФОТО/ВІДЕО


Сьогодні, 3 лютого, на Івано-Франківщині прощалися із бійцем підрозділу ОУН 93-ї ОМБ, сапером Анатолієм Гаркавенком (другом Морячком), передає Станіславське ТБ.
Похорон відбувся у його рідному селищі міського типу Делятин, що на Надвірнянщині.
Рідні, друзі, побратими та небайдужі люди прийшли, аби віддати шану бійцю, який загинув у зоні АТО. Ніхто не ховав сліз.
Домовину з тілом Анатолія Гаркавенка виносили з оселі під вигуки “Слава Герою!”, “Герой!”, “Слава!”.
Дорогою багато односельчан стояли навколішках, тримаючи в руках свічки та фотографії бійця. Похоронна процесія тривала у супроводі військового оркестру. На похорон героя України прибуло декілька сотень людей.
Втрата 25-річного бійця болить всіх – тих, хто знав “Морячка”, і тих, хто не знав або лише дізнався про “Морячка”. Адже не тільки рідні втратили члена сім’ї, а всі втратили свого захисника, який боровся за незалежність нашої держави.

Як це було, а також коментарі побратимів у відеосюжеті STV:
Нагадаємо, вчора полеглий Герой повернувся додому. Спочатку з бійцем попрощалися у Домі Смутку в Івано-Франківську. Разом з загиблим приїхала і його наречена, адже на війні юнак знайшов своє кохання та збирався найближчим часом одружитися. Як повідомляло Станіславське ТБ,наречена загиблого бійця з Івано-Франківщини написала зворушливе послання про коханого. Потім Анатолія Гаркавенка відвезли до рідного дому. По дорозі тіло героя “Морячка” Надвірна зустрічала на колінах.
Боєць загинув 30 січня на Донбасі, під час виконання бойового завдання. У бійця на Прикарпатті залишилась матір, батько та рідна сестра.

Допомогти сім’ї бійця можна ТУТ.
Прощавай, друг “Морячок”: на Прикарпатті поховали бійця, що загинув в зоні АТО. ФОТО/ВІДЕО Прощавай, друг “Морячок”: на Прикарпатті поховали бійця, що загинув в зоні АТО. ФОТО/ВІДЕО Reviewed by марія іваночко on 21:47 Rating: 5