АКТУАЛЬНО

[5]

Коломойському не дають відхреститися від скандального інтерв'ю


Український олігарх Ігор Коломойський запевняє, що не давав скандальне інтерв'ю виданню Politico.
Про це він повідомив у коментарі ТСН.
"Інтерв'ю, звичайно, гостре і місцями смішне, але хочу багатьох засмутити: я не давав інтерв'ю Politico. Зараз консультуюся з адвокатами щодо своїх подальших дій у зв'язку з виходом цього матеріалу", - сказав бізнесмен.
На спроби Коломойського піти від відповідальності за сказане відразу ж відреагували автор інтерв'ю британський журналіст Олівер Керролл і українські політики.
Керролл написав у своєму Twitter, що інтерв'ю справжнє, привівши скріншот листування з українським бізнесменом. Він також зазначив, що коли брав інтерв'ю, то провів з Коломойським більш 3 годин в готелі "Вілсон" в Женеві.
Також депутат Сергій Лещенко, який добре знає автора матеріалу Керролла, передзвонив йому і переконався, що така бесіда дійсно була.
"Я зв'язався з автором матеріалу Олівером Керроллом, який, звичайно ж, підтвердив, що всі цитати Коломойського - правда. Вони спілкувалися 3,5 години в листопаді. У журналіста є аудіозапис розмови", - написав Лещенко.
Цю інформацію підтвердив і політолог Тарас Березовець. За його словами, спеціально для цього інтерв'ю Керролл літав на зустріч з Коломойським в Женеву.
Нагадаємо, на сайті газети Politico вийшло скандальне інтерв'ю з Ігорем Коломойським. У бесіді олігарх назвав Юлію Тимошенко "повією" і обіцяв побити Саакашвілі, як пса                         .http://znaj.ua
2 Блок 3 Банерна мережа
Коломойському не дають відхреститися від скандального інтерв'ю Коломойському не дають відхреститися від скандального інтерв'ю Reviewed by марія іваночко on 21:49 Rating: 5