АКТУАЛЬНО

[5]

РОСІЙСЬКИЙ НАЙМАНЕЦЬ ПОВЕРНУВСЯ З ДОНБАСУ І ПІДІРВАВ СВОЮ ДРУЖИНУ-ДЕПУТАТКУ ВІД "ЕДИНОЙ РОССИИ"


Фото mk.ru
Інцидент мав місце минулого тижня у Новосибірську, але подробиці стали відомі лише зараз.
Минулого тижня в Новосибірську колишній військовий ЗС РФ, який двічі їздив воювати проти України на Донбас, підірвав себе і свою 30-річну дружину, успішного депутата провладної "Единой России" Оксану Бобровську в її машині, пише The Daily Beast. За даними ЗМІ, його вчинок був зумовлений ревнощами – жінка отримувала дорогі подарунки від однопартійців та зробила підозріло стрімку кар'єру.
За словами заступника губернатора Новосибірської області Віктора Козодоя, у якого колись працювала Бобровська, на тлі швидкого кар'єрного росту жінки її чоловік начебто почував заздрість і відсутність самореалізації. Окрім того, сама Бобровська писала на інтернет-форумі молодих матерів про свої проблеми з чоловіком, який дошкуляє їй своїми ревнощами.
Екс-депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов із цього приводу заявив, що трагедія депутата кремлівської партії, убитої колишнім бійцем кремлівських окупаційних формувань на Донбасі, нагадує йому "бумеранг". А депутат Дмитро Гудков назвав це "наслідком донбаського синдрому": учасники російської агресії проти України бачили смерть і насильство та "повертаються до колишнього життя з розбитими нервами, стаючи загрозою для громадської безпеки".
За даними місцевих ЗМІ, вибух, який убив Бобровську та її чоловіка, пролунав у Новосибірську у ніч на 27 листопада       .http://www.5.ua/

РОСІЙСЬКИЙ НАЙМАНЕЦЬ ПОВЕРНУВСЯ З ДОНБАСУ І ПІДІРВАВ СВОЮ ДРУЖИНУ-ДЕПУТАТКУ ВІД "ЕДИНОЙ РОССИИ"  РОСІЙСЬКИЙ НАЙМАНЕЦЬ ПОВЕРНУВСЯ З ДОНБАСУ І ПІДІРВАВ СВОЮ ДРУЖИНУ-ДЕПУТАТКУ ВІД "ЕДИНОЙ РОССИИ" Reviewed by марія іваночко on 20:32 Rating: 5