АКТУАЛЬНО

[5]

Італійський священик витратив € 100 000 пожертвувань на люкс-відпочинок


Гроші призначалися для католицької організації "Карітас".
Священнослужитель з комуни Леньяро в Італії присвоїв благодійні сто тисяч євро і витратив їх на свої покупки і відпочинок, пише The Local.
Зокрема, 57-річний священик витратив пожертвувані кошти на автомобіль, спортивне спорядження, скутер, шикарні ресторани, курорти Сицилії та Доломітових Альп, а також на косметичні і омолоджуючі процедури для своєї матері.
Джерелом для подібної розкоші стала пожертва померлого минулого року фармацевта з міста Падуя. Чоловік заповідав гроші місцевій філії католицької організації "Карітас", яка допомагає нужденним, бідним і хворим.
Варто відзначити, що спочатку в поліцію повідомили колеги священика, які помітили дивні і раптові зміни в його способі життя.
Ім'я пастора поки що невідомо, проте, місцеві ЗМІ повідомили про його ініціали - Л.С. На час розслідування всі кошти заморожені і перебувають під контролем.http://ukrreal.info/ua

Італійський священик витратив € 100 000 пожертвувань на люкс-відпочинок Італійський священик витратив € 100 000 пожертвувань на люкс-відпочинок Reviewed by марія іваночко on 21:01 Rating: 5