АКТУАЛЬНО

[5]

Справжній патріот!!! Ви вже знаєте громадянин якої країни Олег Ляшко?

Патріот. Полум'яний борець за те, щоб Україною керували українські громадяни. Політик, який каже "коли я буду Президентом – українським паспортом будуть гордитись". І тут такий зашквар – Олег Ляшко виявився громадянином Намібії, таким чином порушуючи Конституцію України, яка не передбачає подвійного громадянства.Правда, у Олега Валєріча воно вже потрійне, враховуючи австрійський паспорт. Сообщает http://korupciya.com/

Намібія – між тим, чудова країна із живописними пейзажами. Пустелі, савани, гори, узбережжя Атлантичного океану. На другому фото – потенційні виборці Ляшка з племені хімба. Уявляю, як він перед ними виступає серед пустелі, а вони уважно слухають – душевна картина одначе. Правда, перекласти слово skotyniaky на мову ошивамбо (рідна для половини населення) – задача не з простих.
В Намібії нема депутатськоі недоторканності. Зате поширений канібалізм. Тобто депутата можна сожрать. Багатьом нашим виборцям, думаю, понравився б такий нюанс намібійського парламентаризму. Може, воно даже і вкусно: на грилі з соусом барбекю і запеченими овочами. І обязатєльно з лимончиком.

Возможно саме це і привабило Олега Валєріча стати громадянином Намібії – хтозна… Про те, шо він людоєд я, наприклад, знаю з 2014 року. Бачив про це репортаж на каналі "Россія-1". Єстєствєнно, вірю. Це ж по телевізору показали. І в інтернеті про це написали десь, як не вірити.
_________
На відміну від "австрійського" паспорту Ляшка у "намібійському" його ім'я принаймні написано без помилок. Порохоботи, юлеботи і саакоботи (які вчора теж були порохоботами) з неабияким завзяттям поширюють старий фейк з брудної передвиборчої 2014 року про "австрійське громадянство" Ляшка. Хоч би шось нове придумали. А то вже навіть скучно.


Дивує, коли притомні здавалося б люди на цю ахінею ведуться, шерять і моралізаторствують. Шановні, ви хоч би подивились уважно, яку хуйню поширюєте. Хоч би якісний фейк був, понімаю, а то ж халтура, тьху. Там (!) його (!) ім'я (!) написано (!) з (!) помилкою (!). З помилкою, Карл!!! При совітах було: Пастернака не читал, но осуждаю. Нині: не читав, но зроблю репост. Це який нєістравімий совок в головах багатьох людей засів…

Куди інша справа – "намібійський" паспорт Ляшка. Робота якісна. На моє прохання Serhiy Bugaev намалював його у фотошопі дуже акуратно. Потратив на це багато часу. Хвилин десять чи п'ятнадцять. Автори ж "австрійського" паспорту – бездарні ледацюги.

Третє фото – для особо одарьонних нєвєрующіх хом. Офіційна відповідь Надзвичайного і Повноважного Посла Австрії в Україні пана Вульфа Дітріха Хайма щодо відсутності у Ляшка австрійського громадянства. Амінь.





Справжній патріот!!! Ви вже знаєте громадянин якої країни Олег Ляшко?  Справжній патріот!!! Ви вже знаєте громадянин якої країни Олег Ляшко? Reviewed by марія іваночко on 07:54 Rating: 5