АКТУАЛЬНО

[5]

Козлобарани: екс-міністр звернувся до українців

Політик зовсім не добирав слова, чим спровокував гучний скандал


Відомий своїми суперечливими заявами колишній міністр транспорту та зв'язку Євген Червоненко цього разу відзначився гучними коментарями з приводу смерті екс-регіоналки Ірини Бережної.

Спочатку він дозволив собі жорстоко обізвати усіх, хто нагадував про політичну приналежність покійної, її участь у про кремлівських ефірах, де вона відкрито поливала брудом Україну.

Не встигла вщухнути хвиля обговорень, як Червоненко знову вибухнув критикою українців, при чому слів уже не добирав:

"Козлобарани! Ось вам роз'яснення від кращого політолога Країни! Баклани ... Люди ж цінуються не за багатством, і навіть не походженням, релігії та національності!", - прокоментував він.


Мова йшла про єврейське коріння доньки загиблої, а політологом, згаданим екс-міністром, виявився Костянтин Бондаренко. Загибель колишньої регіоналки він плавно перевів у жорстку критику Революції Гідності, яка нібито "не дала результатів", хоча перша мета Майдану була єдиною – відсторонити чинну на той час владу разом із "Партією Регіонів".

Проросійські погляди Бережної політолог взагалі не вважає чимось дивним:

"Ірина Бережна ніколи не була ворогом України. Те, що вона не сприймала Майдан і не сприймала нинішню владу - не говорить про те, що вона виступала проти України. Хто сказав, що між Майданом і Україною стоїть знак рівності?Так, у неї були інші погляди. Так, вона вважала, що у нас може бути інший шлях розвитку, крім західного. Але ж це не ворожість до України!", - написав Бондаренко.

Користувачі не розділили погляди ні Червоненка, ні самого політолога. У коментарях вони нагадали як і про не надто прозоре минуле політика, так і самої Бережної. Більшість думок зійшлися на одному – різко висловлюватися про громадян країни, де живеш сам, це зовсім не гідна поведінка:

"Дивлюся на апокаліптичну м…ду Червоненко і бачу: не жилець. У пилу атаки кондрат вхопить, дуже вже переживає", - іронізують в коментарях.












Козлобарани: екс-міністр звернувся до українців Козлобарани: екс-міністр звернувся до українців Reviewed by марія іваночко on 12:38 Rating: 5