АКТУАЛЬНО

[5]

"Допоможемо "герою" стати знаменитим!": Мережу обурив СБУшник, який у Києві напав на літню жінку, що торгувала малиною (фото)


Інцидент стався 7 серпня близько 8 години вечора біля станції метро "Лук'янівська".

Вадим Прокопенко - "герой" перед беззахисними бабусями. Фото:Facebook
Біля станції метро "Лук'янівська" в Києві невідомий чоловік напав на літню жінку, яка торгувала малиною. Чоловік представився працівником СБУ. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив житель столиці Олександр Іванов, передають Патріоти України.

"Давайте допоможемо "герою" стати знаменитим! Знайомтеся: Прокопенко Вадим Вікторович. Стверджує, що працює в СБУ. Прославився тим, що 7 серпня близько 8 години вечора біля станції метро "Лук'янівська" напав на літню жінку, яка торгувала малиною", - написав він .


За словами Іванова, чоловік розніс ногами дві картонні коробки, з яких старенька продавала ягоди. При цьому він кричав, що таким чином бореться зі стихійною торгівлею та що ця бабуся з декількома склянками малини загрожує його безпеці.
Автор допису додав, що жінка привозить малину з Житомирської області, де її сама ж і вирощує. Після того, як чоловік влаштував свавілля, нагодилися перехожі та бійці ЗСУ.

"Щоб ви розуміли: я згоден, що стихійна торгівля біля метро - це погано. Але ногами розкидати товар без відповіді бабусі, "борючись зі стихійною торгівлею", уявивши себе чорт зна ким - це повне свинство. Бабуся реально ридала, збираючи залишки товару.

Що характерно: лотки і автокрамниці з шаурмою нашого героя чомусь не цікавлять (бо там молоді азіати з ножами), кавові машини - теж. Його профіль - бабусі. Ті, хто не зможе дати здачі.

З поганого: ми доставили "героя-СБУшника" в поліцію метрополітену, але постраждала бабуся відмовилася писати заяву. Пояснила просто: "Я його боюся. Я не знаю, что він мені може зробити. Мені страшно, я не хочу".

Що характерно. Істота хамила. Солдату ЗСУ порадила "забиратися до себе до Львова" (хлопець дійсно родом з Львівської області). Цікавий симптом", - розповів очевидець.

Відзначається, що чоловік вже не перший раз влаштовує подібне. При цьому нападає саме на літніх жінок. У СБУ запевнили, що він не є співробітником відомства.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.


"Допоможемо "герою" стати знаменитим!": Мережу обурив СБУшник, який у Києві напав на літню жінку, що торгувала малиною (фото) "Допоможемо "герою" стати знаменитим!": Мережу обурив СБУшник, який у Києві напав на літню жінку, що торгувала малиною (фото) Reviewed by марія іваночко on 18:26 Rating: 5