АКТУАЛЬНО

[5]

Перша українська модель в інвалідному візку отримала контракт в Делі (фото)

Її звуть Олександра Кутас. Вона – перша українська модель в інвалідному візку, яка підписала контракт з індійським модельним агентством в Делі. Її історію показали в своєму сюжеті журналісти ТСН.

При народженні Олександра отримала травму спинного мозку і ніколи в своєму житті не могла ходити. Але навіть це не завадило цілеспрямованій дівчині здійснити свою мрію – стати моделлю. 22-річна Олександра Кутас вразила український модельний світ красою і впевненістю в собі.

Варто зазначити, що про першу професійну модель з інвалідністю знають і в світі. Британський таблоїд The Daily Mail розповів історію українки Олександри Кутас на своїх сторінках.



Але не все було так гладко в житті Олександри. Довгий час дівчина разом зі своїм менеджером писали листи в світові модельні агентства. Але найчастіше отримували відмови, мотивовані тим, що світ не готовий до краси в інвалідному візку.

«Відмови тільки додавали сил та впевненості, і ми продовжували слати резюме і портфоліо. Написали, напевно, в більш ніж в три сотні агентств по всьому світу. Просто в якийсь момент вирішили не відмовляти собі ні в чому і вибирали більш-менш підходящі пропозиції в різних країнах », – згадує Олександра.
І старання виявилися не марними.


Нещодавно дівчина отримала пропозицію роботи від індійського модельного агентства і почала збиратися в Делі. Цими вихідними українка полетіла до Індії, де буде працювати моделлю протягом 3-х місяців.


Перша українська модель в інвалідному візку отримала контракт в Делі (фото)  Перша українська модель в інвалідному візку отримала контракт в Делі (фото) Reviewed by марія іваночко on 09:07 Rating: 5