АКТУАЛЬНО

[5]

СТАЛА ВІДОМОЮ ДОЛЯ 37 УКРАЇНЦІВ-ЗАРОБІТЧАН У ФІНЛЯНДІЇ


Громадяни України, які поїхали до Фінляндії на заробітки, не знuкали. Частина з них вже повернулася додому, інші – досі перебувають на заробітках, пише ZIK.

Про це розповів Валерій Агроном – чоловік, який займається працевлаштуванням українців у Фінляндії, повідомляє «Вголос».

За його словами, інформація про знuкнення заробітчан була неправдивою.


«Я зараз теж перебуваю у Фінляндії. Два дні тому до мене звернулись ці люди з проханням знайти для них житло. Я їх поселив у будинок на території гірськолижного курорту та допоміг їм з транспортом. Зараз 17 людей уже повернулось в Україну, ще 20 знаходяться у Фінляндії», – сказав чоловік.

Нагадаємо, раніше фінські ЗМІ повідомили про знuкнення 37 українців та 3 громадян Естонії, які приїхали до країни на збір ягід.

Посол України у Фінляндії Андрій Олефіров у своєму мікроблозі у Twitter написав, що імовірно, громадяни України, які прибули до Фінляндії для збору ягід та місцезнаходження яких було невідомо, не зникли, а знайшли іншу роботу.


СТАЛА ВІДОМОЮ ДОЛЯ 37 УКРАЇНЦІВ-ЗАРОБІТЧАН У ФІНЛЯНДІЇ СТАЛА ВІДОМОЮ ДОЛЯ 37 УКРАЇНЦІВ-ЗАРОБІТЧАН У ФІНЛЯНДІЇ Reviewed by марія іваночко on 21:09 Rating: 5