АКТУАЛЬНО

[5]

Ювілей Софії Ротару: приватний літак за 27 тис. євро і шикарна яхта

Свої 70 років зірка вирішила відзначити з шиком

Народна артистка СРСР Софія Ротару по-королівськи відзначила своє 70-річчя. Як уже повідомляв Знай.ua, разом з сім'єю вона відсвяткувала свій день народження на Сардинії. Компанію їй склали син Руслан, невістка Світлана та їхні діти: Соня та Анатолій.

Нам вдалося дізнатися деякі подробиці святкування ювілею зірки.

«Софія Михайлівна спеціально для свого ювілею замовила приватний літак і яхту, - розповіли нам друзі співачки. - Насправді вона не любить шикувати, але в цей раз вирішила організувати свято не стільки себе, скільки своїм близьким людям».


Знай.ua зв'язався з компанією, яка надає послуги приватних літаків, на якому летіла сім'я Ротару.

«Летіти з Баку до Сардинії 6 годин, літак без дозаправки не зможе долетіти. Якщо летіти з дозаправкою, сума за літак буде близько 27 000 євро за політ в одну сторону», - розповіла нам працівниця туристичної компанії «Содіс» Ольга Наретя.

Далеко від усіх

Останнім часом Ротару не з'являється на публіці і не дає концерти ні в Україні, ні в Росії. Як пояснює це її директор Сергій Лавров, вона хоче залишатися аполітичною.

«Для публічного святкування дня народження Софія Михайлівна обрала сонячний Баку, - повідомив він. - Тому що, якщо вона буде відзначати ювілей у Росії, то на неї образяться в Україні. А якщо влаштує бенкет в Україні, то російські шанувальники затаять образу».


Але все ж варто відзначити, що на фестивалі «Жара» було більше саме російських виконавців, і лише деяким її українським колегам вдалося привітати Ротару наживо.

Вічна молодість

Відзначаючи ювілей, Софія Михайлівна не могла не порадувати шанувальників своїми фотографіями. Всі без винятку фанати співачки відзначили, що вона абсолютно не виглядає на свій вік.

«Мене ніхто бабусею не називає. У нас у сім'ї є Соня - старша і Соня - молодша, - відповідає Ротару на питання про свою зовнішність. - Ніколи я не чула, щоб мене внуки називали бабусею. Тільки Сонею. Це бажання онуків. Вони мені кажуть: "Ніхто не вірить, що ти наша бабуся! Дуже молода!".


В оточенні співачки зізналися по секрету, що спеціально перед ювілеєм Софія Ротару регулярно відвідувала дорогий закордонний салон краси. Хоча сама винуватиця торжества бачить причину своєї вічної молодості в іншому.

«Секрет в любові. Я люблю життя, люблю близьких, люблю своїх глядачів», - запевнила зірка.




Ювілей Софії Ротару: приватний літак за 27 тис. євро і шикарна яхта Ювілей Софії Ротару: приватний літак за 27 тис. євро і шикарна яхта Reviewed by марія іваночко on 15:59 Rating: 5