АКТУАЛЬНО

[5]

Ще тоді він про це говорив! Пророцтва відомого мольфара збуваються… Чого ще чекати українцям у 2017 році?


Багато люди, наділені даром ясновидіння, в 2016 році робили прогнози для України. Вони відчувають сильні потрясіння, емоції людей, і намагаються прийти на допомогу, якщо це в їхніх силах. Саме тому передбачення мольфарів для України на 2017 рік отримали таке розповсюдження і вважаються одними з найбільш точних, передаєКорупція.Інфо
Відносини з Росією

Карпатські мольфари в один голос говорять, що Україна в 2017 році буде багато спілкуватися з Росією. Знаючи складний характер Путіна і його небажання поступатися супротивникам, українській владі буде складно. Вони не доб’ються права диктувати свої умови, але все-таки визнають авторитет Росії заради порятунку. Путін побачить, що його сусіди готові переглянути умови і погодитися з тим, що вони слабші, і тому піде на зустріч. Якщо лідери двох країн так і продовжать показувати один одному силу своєї влади, переговори не відбудуться.

Вивчаючи старий прогноз мольфарів на 2017 рік для України, можна впевнено сказати, що знахарі знали про майбутню війні і припускали, що сусідні країни посварить третя сторона. Вони всіма силами намагалися донести ідею до вищої влади, проте багато людей не бажали вірити пророкам. Зараз довіра до цілителів значно зросла і багато їх слова передаються безпосередньо правлячій еліті.

Пророки відзначають, що найбільш складним для країни був 2014 рік, це видно з астрологічним календарем і поведінки планет. Зараз, в кінці 2016, коли можна подивитися на весь шлях України та її мешканців у боротьбі за свободу та процвітання, легко знайти основні неточності і в перспективі уникнути помилок.


Мольфари стверджують, що уникнути революції не вдалося б — такий шлях передбачений країні понад, однак саме завдяки потрясінь, шокуючим картинам, які можна було спостерігати на південно-сході країни, люди почнуть більше цінувати близьких і зроблять все для створення доброго майбутнього своїх дітей
Хто прийде до влади

Мольфари про майбутнє України в 2017 році говорять відкрито, але уточнюють, що не можуть точно описати нової людини, який прийде у владу. Вони можуть дати його емоційний портрет: це буде повний енергії чоловік, виходець з народу, для якого честь і гідність будуть вирішальними в боротьбі за владу і правду. Завдяки своїм амбіціям і деякої підтримки мають владу, він зможе донести нову концепцію розвитку до народу.

Якщо люди дійсно захочуть позитивних змін і готові будуть проявити себе, не тільки віддати голос, але і допомогти кандидату виконати обіцянки, у країні настане довгоочікуваний мир. Україна візьме курс на відновлення і більше не допустить провокацій і військового втручання. Новий правитель скаже, що повністю відмовляється від мови зброї і мітингів, але готовий слухати кожного, щоб в діалозі знайти вихід із ситуації.

Відносини з іншими країнами

Прогноз мольфарів про те, що чекає Україну 2017 говорить про відновлення країни, про налагодження діалогу з сусідами. Найважче буде повернути добрі відносини з Росією, проте низка західних країн буде пропонувати своїх фахівців, щоб вони випробували нові моделі влади і побудови щасливої країни.

Таке іноземне втручання повинно бути дозовано, інакше сусіди будуть просувати свої ідеї, часто йдуть врозріз з поглядом на життя простих українців. Через кілька років країна більше буде схожа на Прибалтику, її жителі «втягнуться» у культурне середовище Європи і помітно заспокояться, коли виросте їх добробут. Влада намагатиметься зробити все, щоб Україна стала повноцінною європейською державою, але це може зажадати багато часу.




Ще тоді він про це говорив! Пророцтва відомого мольфара збуваються… Чого ще чекати українцям у 2017 році? Ще тоді він про це говорив! Пророцтва відомого мольфара збуваються… Чого ще чекати українцям у 2017 році? Reviewed by марія іваночко on 22:40 Rating: 5