АКТУАЛЬНО

[5]

НЕСПОДІВАНИЙ ПОВОРОТ: ПІДЛІТКА, ПІДОЗРЮВАНОГО У ВБUВCТВI ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ВИПУСКНИЦІ, СКЕРОВУЮТЬ У ПСИХЛІКАРНЮ ЛЬВОВА


У розслідуванні вбuвcтва 17-річної дівчини з Вишнівця з’явився новий поворот. Мати хлопця, якого за підозрою у скоєні цього важкого злoчину затримали на два місяці, Наталія Гнатюк у коментарі кореспонденту PRESS-ЦЕНТР розповіла, що її сина хочуть перевезти у львівську психіaтричну лікарню, а слідство продовжити ще на два місяці.

– Вчора мені дали підписати папір, у якому йдеться, що Василя на місяць для проведення психіaтричної експертизи переведуть до Львова, в психлiкарню, а слідство продовжать ще на два місці. Я категорично проти і наш адвокат готує оскарження. Адже невідомо, що там зроблять з дитиною!, – сказала Наталія Гнатюк.

Вона наполягає, аби розслідування цієї справи передали в іншу область, бо, каже, що не довіряє тернопільським правоохоронцям.

– З Василем бачуся , він хоч і тримається, але став дуже заляканий, весь час плаче і питає, чи вже знайшли справжнього вбuвцю і коли його відпустять, – продовжує жінка. – Вже майже місяць, відколи тягнеться ця справа, нічого з місця не рухається, всі обмежуються лише обіцянками.

Тим часом експерт-криміналіст каналу СТБ Наталія Костилєва, яка теж займається розслідуванням вбuвcтвa Ірини Мукоїди, днями на своїй сторінці у Facebook оприлюднила фото з місця вбuвcтвa. На її думку, вони підтверджують те, що дівчину вбuли в іншому місці і викинули з автівки.

Оприлюднення фото із матеріалів справи неабияк обурило тернопільських правоохоронців. Начальник ГУ НП у Тернопільській області Олександр Богомол назвав це “гранню, за яку перейшли окремі спеціалісти”. Тому запропонував у Facebook задавати йому запитання, які хвилюють громадян у цій справі.

Переписка з користувачами соцмережі тривала майже добу. Пан Богомол відповів не на всі запитання, а лише на ті, на які, за його словами, мав дозвіл слідства та прокуратури.

Зокрема, у коментарях фігурувало прізвище місцевого мажора, власника чорного джипа, якого підозрюють у скоєнні цього злочину. На що Олександр Богомов відповів, що цього чоловіка теж перевіряли правоохоронці, і навіть усіх, з ким і де він був. А якщо хтось має додаткову інформацію з цього приводу, то попросив писати йому у приватні повідомлення.

“Взяли до уваги і слід від шин, зараз тривають трасологічні експертизи. Джип чорний був, але є ще відеореєстратор, на якому о 5:50 видно тiлo жeртви. Думаю, джип зупинився, водій побачив тiлo, злякався і поїхав”, – написав Богомол.

Натомість, на запитання, чи продали чорний джип, з якого нібито викинули дівчину, про що говорять всі Вишнівці, головний поліцейський області не відповів. Як і щодо зґвaлтyвaння дівчини – було воно чи ні.

Однак сказав, що опікуна Ірини Мукоїди дійсно перевіряли у справі як підозрюваного. І зізнався, що потрібно перевірити, чому у протоколі допиту Гнатюка і в протоколі обстеження з місця вбuвcтвa сукні на Іринці різного кольору.

Детальніше ознайомитися з усіма відповідями Олександра Богомола щодо цієї справи можна ТУТ.


НЕСПОДІВАНИЙ ПОВОРОТ: ПІДЛІТКА, ПІДОЗРЮВАНОГО У ВБUВCТВI ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ВИПУСКНИЦІ, СКЕРОВУЮТЬ У ПСИХЛІКАРНЮ ЛЬВОВА НЕСПОДІВАНИЙ ПОВОРОТ: ПІДЛІТКА, ПІДОЗРЮВАНОГО У ВБUВCТВI ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ВИПУСКНИЦІ, СКЕРОВУЮТЬ У ПСИХЛІКАРНЮ ЛЬВОВА Reviewed by марія іваночко on 16:35 Rating: 5