АКТУАЛЬНО

[5]

Названі батьки чи вбивці: подробиці найгучнішого злочину року

З самого початку нелюди заперечували свою провину, проте у слідства зовсім інша версія

Вбивство маленької дівчинки поблизу Кривого Рогу шокувало всю Україну. Нещодавно правоохоронці розкрили деталі смерті шестирічної Аміни Менго.

Інспектор відділу моніторингу міського відділу поліції Кривого Рогу Юлія Цуркаленко в коментарі "УП" розповіла, що названі батьки спалили її тіло в металевому контейнері, а потім викинули в річку.передаєhttps://znaj.ua/

За попередніми даними, Тетяна та Юрій Кудрявцеви від'їхали у бік Миколаєва, на 16 кілометрів від Кривого Рогу, де знаходилася лісосмуга.


" Впродовж години батьки палили труп у металевій духовці з використанням паливно-мастильних матеріалів. Потім рештки тіла охолодили і зібрали в поліетиленовий пакет. Духовку кинули у водойму", - додала вона. 


Те, що у контейнері справді була Аміна, не викликає сумнівів – експерти встановили повний генетичний збіг під час експертизи, але поки що остаточної версії у слідчих немає, є тільки припущення. Планується, що справа підійде до логічного завершення все за два місяці.

Слід відзначити, що Тетяна Кудрявцева заперечувала свою провину із самого початку, стверджуючи: її чоловіка нібито катували у відділку поліції, щоб вибити зізнання.

За її словами, вони із чоловіком поїхали зустрічати старшу доньку, а Аміна якимось чином загубилася.
Тетяна запевняє, що це просто "збіг обставин", а дівчинка зникла чи то на залізничному вокзалі, чи на заправці – точно сказати вона не може.
Зайнялися справою не тільки правоохоронці, а й представники соцслужб, адже була важлива кожна хвилина. Прочісували територію й кінологи із собаками. У загиблої дівчинки залишився 8-річний брат Тимур. Обох дітей Кудрявцеви всиновили кілька років тому.

Хоча родину спочатку вважали зразковою, але після останнього випадку забрали усіх дітей – як рідних, так і всиновлених. Зараз вони знаходяться у реабілітаційному центрі.

Батьків підозрюють у нарузі над місцем поховання померлого, неправдивих свідченням та приховуванні скоєння злочину. Згідно закону, їм загрожує не менше 7 років позбавлення волі.
к повідомляв портал "Знай.ua", на Київщині знайшли тіла двох лісників.


Названі батьки чи вбивці: подробиці найгучнішого злочину року Названі батьки чи вбивці: подробиці найгучнішого злочину року Reviewed by марія іваночко on 10:32 Rating: 5