АКТУАЛЬНО

[5]

Це дно… Скандальний депутат жорстоко накинувся з кулаками на ШКОЛЯРА, а його колеги хотіли відбити хлопцеві голову (ВІДЕО)


На Київщині депутат напав на школяра, який критично висвітлює діяльність сільської ради, передає Корупція.Інфо

Інцидент трапився в Гатненській сільській раді.

"Під час засідання, депутат районної ради несподівано порушив питання щодо дописів у мережі Фейсбук Сергія Чагарова. Паламарчук висловив школяреві свої претензії щодо його дописів. Потім він встав зі свого місця, підійшов до неповнолітнього Чагарова, який сидів на стільці, взяв школяра за вухо та підняв з місця", – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що представник БПП схопив неповнолітнього за вухо. Далі рукою політик стиснув шию школяра і попередив, що той буде битий. Брат депутата вдарив хлопця по обличчю. Колеги-депутати пропонували відбити голову хлопцю просто на сесії.

Поліція відмовилася складати протокол, оскільки потерпілому Чагарову лише 16 років. Неповнолітньому, який висвітлює дерибани сільської ради, систематично погрожують політики й називають його місцевим Гонгадзе.


Це дно… Скандальний депутат жорстоко накинувся з кулаками на ШКОЛЯРА, а його колеги хотіли відбити хлопцеві голову (ВІДЕО) Це дно… Скандальний депутат жорстоко накинувся з кулаками на ШКОЛЯРА, а його колеги хотіли відбити хлопцеві голову (ВІДЕО) Reviewed by марія іваночко on 15:15 Rating: 5