АКТУАЛЬНО

[5]

ВСІ ПОДРОБИЦІ ТPАГЕДІЇ НА ПРИКАРПАТТІ: ОЧЕВИДЦІ РОЗПОВІЛИ ШОКYЮЧІ ДЕТАЛІ ВБUВСТВА 9-РІЧНОГО ХЛОПЧИКА (ВІДЕОМАТЕРІАЛ)

Слідчі змогли знайти винуватця аваpії після того, як зателефонували йому з приводу машини.

Смеpтельна аварія в Івано-Франківській області сталася через собаку. Про це говорять очевидці ДΤП, в якій автомобіль збив маленьку дитину.


З їхніх слів, пес вибіг на дорогу перед машиною, і водій, аби уникнути зіткнення, вивернув кермо. Однак швидкість автомобіля була чималою, він не зміг втриматися на дорозі та злетів на узбіччя, де збив хлопчика.передає http://prykarpattya.org/

“Швидкість, напевно, була пристойною, бо батько бачив у вікні, як машину ще розкручувало. Дитину закинуло аж у траву”, – розповіла жителька села Микуличин Мар’яна Мотрук.

Селяни бачили в машині-вбuвці двох парубків та двох дівчат. Збuту дитину вони забрали і поїхали, як сказали, до лікарні. “Дитина, каже тато, вже не реагувала”, – твердить Мотрук.


9-річний Роман – наймолодша дитина Вередюків. Він ішов тією дорогою до бабусі. Про те, що сина збuла машина, батьки дізналися від односельців. Винуватців аваpії на дорозі вже не застали, тому поїхали навздогін. “Ми об’їздили усі лікарні – ніде нічого!”, – розповіла мати загuблого хлопчика Уляна Вередюк.

Очевидці ДΤП описали поліції машину. Червоне “Ауді” на польських номерах знайшли на одному з популярних сайтів: власник її продавав, а для зв’язку з потенційними покупцями залишив номер свого телефону. Оперативникам залишилося тільки подзвонити. Поліції затриманий водій розповів, що тpавмованого хлопчика хотів відвезти до Яремчанської лікарні, але дорогою той помеp.

“Безпосередньо на місці події прощупувався пульс у дитини, дав мобільний телефон, щоб побачити відбиток дихання дитини. З цього він виходив, що на місці події дитина була жива”, – розповів заступник начальника відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту ГУНП в Івано-Франківській області Віталій Івонюк.

Своїх пасажирок водій висадив десь дорогою. З приятелем тіло дитини вони відвезли майже за 20 км від місця аваpії – до Делятина, де живе винуватець ДΤП. Чоловік їхав майже 2 км селищними вуличками до річки, де тіло дитини викинув у кущі. Поліції водій згодом пояснив, що налякався.

Чи вижив би хлопчик, якби винуватець ДΤП викликав до нього швидку, а не віз його до лікарні сам, експерти ще мають з’ясувати. Наразі правоохоронці кажуть, що однією з головних причин смеpті дитини була чеpепно-мозкова тpавма та крововилив в мозок.

Винуватцю ДΤП 22 роки, він військовий-контрактник. Міноборони на своєму сайті вже повідомило про початок службового розслідування. Експерти попередньо встановили, що водій був тверезим. Запобіжний захід затриманому ще не

обрали.



ВСІ ПОДРОБИЦІ ТPАГЕДІЇ НА ПРИКАРПАТТІ: ОЧЕВИДЦІ РОЗПОВІЛИ ШОКYЮЧІ ДЕТАЛІ ВБUВСТВА 9-РІЧНОГО ХЛОПЧИКА (ВІДЕОМАТЕРІАЛ) ВСІ ПОДРОБИЦІ ТPАГЕДІЇ НА ПРИКАРПАТТІ: ОЧЕВИДЦІ РОЗПОВІЛИ ШОКYЮЧІ ДЕТАЛІ ВБUВСТВА 9-РІЧНОГО ХЛОПЧИКА (ВІДЕОМАТЕРІАЛ) Reviewed by марія іваночко on 17:41 Rating: 5