АКТУАЛЬНО

[5]

Людяність існує: небайдужі перехожі врятували вбиту горем пенсіонерку

Чоловік пожалів стареньку і купив у неї квіти, а слідом за ним добрий вчинок вирішила зробити й незнайома дівчина

Смерть близьких завжди непоправна втрата для рідних, а особливо тяжко переживають горе жінки, які залишилися без власних дітей.

Подібну історію на сторінці у Facebook розповів киянин Сергій Рістенко.

Нещодавно він познайомився із пенсіонеркою, яка торгує на столичному Подолі квітами, щоб хоч якось відволіктися від думок про загиблого сина.

У свої 98 років Олена Федорівна готова робити все, аби забути те, що сталося. Спочатку вона вишивала, але вдома знаходитися було дуже тяжко, тому вирішила ще й в’язати шкарпетки та вирощувати вазони на продаж.



“Я звернув на неї увагу, коли вона стояла одна на сонці і продавала маленький вазончик фіалок, опустивши голову і ледве тримаючи палицю в руках. Нещодавно поховала сина… “, – розповів він.

Чоловік пожалів стареньку і купив у неї квіти, а слідом за ним добрий вчинок вирішила зробити й незнайома дівчина, яка дала жінці грошей просто так. Бабуся була настільки зворушена небайдужістю людей, що просто розплакалася.

“Якщо ви вже вирішили дати комусь із них трохи грошей, поговоріть з цією людиною, для них це важливо”, – підсумував Рістенко.

Джерело:znaj.ua


Людяність існує: небайдужі перехожі врятували вбиту горем пенсіонерку Людяність існує: небайдужі перехожі врятували вбиту горем пенсіонерку Reviewed by марія іваночко on 13:09 Rating: 5