АКТУАЛЬНО

[5]

"Українці не тільки мають просити пробачення, а й визнати себе росіянами": Заслужений журналіст України пропонує внести зміни в Мінські домовленості (відео)

Леонард Свідовськов

Один з чільних пропагандистів “ЛНР” Леонард Свідовськов видав у телеефірі нові вимоги до українців, виконання яких могло б допомогти “домовлятися”.передає http://ustymenkooleh.patrioty.org.ua


Колишній депутат Луганської обласної ради від Партії регіонів заявив, що українці не тільки мають просити пробачення, а й визнати себе росіянами. Лише за цих умов, які мають бути внесені в текст Мінських домовленостей, “ЛНР” буде готова “домовлятися”.
Леонард Свідовськов – заслужений журналіст України (!), колишній головний редактор редакції громадсько-політичних програм Луганської обласної державної телерадіокомпанії. Як бачимо, цей персонаж за України перебував не на на останньому місці. І це запитання до посадових осіб і загалом до державного апарату: як такі людці потрапляли (і зараз потрапляють) на важливі пости в ЗМІ, державних органах тощо?

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції  всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.


"Українці не тільки мають просити пробачення, а й визнати себе росіянами": Заслужений журналіст України пропонує внести зміни в Мінські домовленості (відео) "Українці не тільки мають просити пробачення, а й визнати себе росіянами": Заслужений журналіст України пропонує внести зміни в Мінські домовленості (відео) Reviewed by марія іваночко on 11:38 Rating: 5