АКТУАЛЬНО

[5]

ТЕРМІНОВО!!! Прогноз погоди на завтра! Ви впадете, коли дізнаєтесь, що чекає на українців в день літнього сонцестояння! Куди втікати?



У день літнього сонцестояння, 21 червня, очікується незначне похолодання, яке принесе атмосферний фронт із північного заходу Європи, – передає Корупція Інфо

Про це попереджає у Facebook синоптик Наталя Діденко.

– І тому дощі, грози чи навіть сильніші зливи проходитимуть поступово, разом, зрозуміло, із фронтом. Вночі дощі очікуються: у Волинській, Рівненській, Львівській, Житомирській, північних районах Тернопільської та Хмельницької областей і на Чернігівщині. Вранці завтра дощі з грозами – західні, північні області плюс Одещина, – пише вона.
За її словами, вдень дощі та грози зачеплять смугою Львівщину, Вінниччину, Київщину, Черкащину, Сумщину, Харківщину та південь. Також опади пройдуть місцями в Одеській області та на Приазов’ї.

Крім того, ввечері дощі накриють Чернівецьку, Дніпропетровську, Харківську, Луганську, Донецьку та всі південні області.

Щодо температури – у західних, північних та Вінницькій областях спека послабне до +22+26.

– Переважно очікується завтра +25+28 градусів. Найспекотнішими будуть південні області та Крим, +26+32 градуси. Київ атмосферний фронт пройде вночі, вранці, відповідно й дощі з грозами більш ймовірні вночі-вранці. Вдень 21 червня суттєві опади в Києві – навряд чи, і впаде спека до +25 градусів, – додала вона.


ТЕРМІНОВО!!! Прогноз погоди на завтра! Ви впадете, коли дізнаєтесь, що чекає на українців в день літнього сонцестояння! Куди втікати? ТЕРМІНОВО!!! Прогноз погоди на завтра! Ви впадете, коли дізнаєтесь, що чекає на українців в день літнього сонцестояння! Куди втікати? Reviewed by марія іваночко on 21:53 Rating: 5