АКТУАЛЬНО

[5]

Першим почав Гройсман: Савченко пояснила, кому показувала непристойний жест у Раді (відео)



Народний депутат Надія Савченко заявила, що показаний нею у Верховній Раді непристойний жест був відповіддю на жест прем’єра Володимира Гройсмана. Про це вона повідомила в ефірі телеканалу NewsOne, передають Патріоти України.

За її словами, першим непристойно в парламенті повівся саме прем’єр-міністр.

“Після того як закон не пройшов, і Парубій в черговий раз поставив його на голосування, Гройсман почав тиснути на жалість, мовляв, через депутатів буде недофінансування пенсій тощо … Після цього я йому через весь зал закричала, що не потрібно тиснути на жалість, а потрібно працювати, то, я хочу вам показати, який жест показав Гройсман”, – зазначила Савченко, після чого продемонструвала той самий жест, який, за її словами, показав український прем’єр.
Савченко підкреслила, що багато хто розуміє, що означав жест Гройсмана.

“Цей жест потрібно розуміти так: що б ви, народні депутати не робили, мені все одно, і ви будете робити так, як скажу я”, – пояснила вона.

При цьому свій жест Савченко назвала “жестом переможців війни”, посилаючись на “історичний контекст”.


Першим почав Гройсман: Савченко пояснила, кому показувала непристойний жест у Раді (відео)  Першим почав Гройсман: Савченко пояснила, кому показувала непристойний жест у Раді (відео) Reviewed by марія іваночко on 17:25 Rating: 5