АКТУАЛЬНО

[5]

Про хунту, Конституцію України і дебіла: Кіля Азіров розійшовся не на жарт

Екс-прем'єр дивиться у далеке майбутнє та сподівається, що років через 50 спецслужби розсекретять документи і "все остаточно стане на свої місця".
М.Азаров. Фото: Аргумент.

Прем'єр-міністр України часів Януковича Микола Азаров прокоментував на сторінці у Facebook заяву голови Верховної Ради Андрія Парубія стосовно можливості розміщення в Україні американських військових, повідомляють Патріоти України.

"Цей дебіл, який за всі ці роки не зумів вивчити Конституцію України, яка прямо забороняє розміщення іноземних баз на її території, вважає, що розміщення військових баз США зміцнить (?) суверенітет і незалежність України", - написав Азаров.

Екс-прем'єр пригадав у цьому контексті Євромайдан, під час якого він втік. На думку Азарова, метою подій зими 2014 року було проникнення американських спецслужб до України.

Крім того, приятель Януковича дивиться у далеке майбутнє та сподівається, що років через 50 спецслужби розсекретять документи і "все остаточно стане на свої місця".








Читайте також на сайті:
Про хунту, Конституцію України і дебіла: Кіля Азіров розійшовся не на жарт Про хунту, Конституцію України і дебіла: Кіля Азіров розійшовся не на жарт Reviewed by марія іваночко on 19:36 Rating: 5