АКТУАЛЬНО

[5]

Як боротись з літньою спекою: ТОП-3 рецепти холодної кави


Смачні рецепти холодної кави / pexels.com

У спекотну погоду деколи так не хочеться відмовлятись від улюбленої кави, але коли на вулиці +30, то гарячі напої ну зовсім не смакують.

Чудовою альтернатись для кавоманів стає холодна кава, пише Мarie Сlaire. І це не просто кава з льодом, часом варто додати лише трохи цікавих інгредієнтів і ваш напій смакуватиме просто неперевершено.передає http://24tv.ua/

М’ятно-шоколадна кава

Як приготувати: до гарячої процідженої свіжозвареної кави додати 30-50 грам шоколаду та розчинити його у напої. Каву остудити, додати кульку морозива, м’ятний сироп та збити усе в блендері. Подавати із шматками льоду та кулькою морозива зверху.


Кава-десерт із халвою

Як приготувати: свіжозварену каву процідити, додати кленовий сироп та залишити охолоджуватись. В блендері збити халву із вершками (1:1). До суміші додати каву та ще раз ретельно збити. Готово!



Газована кава

У гарячу свіжозварену каву додати вишневий сік і охолодити. До холодної кави влити газовану воду і подавати із льодом та шматочком лимона.

Усі фото: Мarieclaire


Як боротись з літньою спекою: ТОП-3 рецепти холодної кави  Як боротись з літньою спекою: ТОП-3 рецепти холодної кави Reviewed by марія іваночко on 20:01 Rating: 5