АКТУАЛЬНО

[5]

Порошенко рішуче виступив проти абонплати за газ. Чудово, тільки українцям вже набридли ваші рольові ігри, — журналіст

Тетяна Висоцька

Прекрасно. Порошенко рішуче виступив проти абонплати за газ. Сьогодні вночі його прес-служба розповсюдила заяву, де зі знаками оклику йшлося про те, що «дія зазначеної постанови має бути призупинена!». Молодці, але вони що, думають, що українці зовсім дурні? В доброго царя вирішили погратися?

Хочу нагадати або розповісти тим, хто не знає, що глава НКРЕКП, яка встановлює тарифи, 20-літній Сергій Вовк, до призначення на цю посаду працював на посаді менеджера в компанії «Рошен».
Скажу більше: Вовк працював у офісі компанії «Рошен» у місті Москва — аж до кінця 2015 року, коли вже йшла війна.

А відразу з Москви — у крісло енергетичного регулятора.

Чи можуть бути в когось ілюзії про те, що це самостійна фігура? І чи взагалі у нас хтось у владі приймає рішення самостійно, без хоч якогось втручання Банкової?

Не смішіть курей, пане президенте. Просто стало очевидно, що тарифи викликали обурення в людей. Стало страшно. Вирішили відмінити, тим більше, що тарифи ці — чисті побори на користь Фірташа і інших власників облгазів.

Хочеться бути добрим царем, та й Гройсмана на посаді хочеться лишити, який теж «виступив проти». Чудово, тільки українцям вже набридли ваші рольові ігри.
Сподобалась новина? Розкажи про це друзям!



Порошенко рішуче виступив проти абонплати за газ. Чудово, тільки українцям вже набридли ваші рольові ігри, — журналіст Порошенко рішуче виступив проти абонплати за газ. Чудово, тільки українцям вже набридли ваші рольові ігри, — журналіст Reviewed by марія іваночко on 09:26 Rating: 5