АКТУАЛЬНО

[5]

МЕГА РЕПОСТ!!! УКРАЇНО!!!! ПОКИ ВСІ РАДІЮТЬ БЕЗВІЗУ – В ЦЕЙ ЧАС ПРИЙМАЄТЬСЯ БЕЗПРЕЦЕНДЕНТНЕ І ШОКУЮЧЕ РІШЕННЯ ВІДНОСНО…

Апеляційний суд ухвалив рішення звільнити обвинуваченого екс-«беркутівця» Віталія Гончаренка з-під варти під особисте зобов’язання. Рішення оскарженню не підлягає. Гончаренко обвинувачується у вбивстві 3 людей 18 лютого 2014 року під час Євромайдану.

Про це повідомляє кореспондент Громадського.

Відтепер, згідно з ухвалою, він має з’являтися за викликом суду. Сам Гончаренко зараз знаходиться у Лук’янівському СІЗО, його включали скайп-зв’язком.

За словами адвоката обвинуваченого Рибіна, він поки не знає, коли саме Гончаренка випустять з СІЗО. Але Рибін вважає, що до вироку суд триватиме щонайменше рік.

Зазначимо, що прокурори вимагали залишити рішення Печерського суду без змін, а саме, щоб Гончаренко залишився під вартою.

Нагадаємо, що Гончаренка разом з ще трьома екс-бійцями «Беркуту» затримали в червні 2016 року в Харкові. Усі четверо на момент затримання працювали у поліції.

Двох із них — Олександра Бєлова та Віталія Гончаренка — звинувачують у вбивстві трьох майданівців 18 лютого 2014 у Кріпосному провулку, ще двох — у тому, що вони скинули з колонади на Вулиці Грушевського 20 січня 2014 двох мітингувальників.

Тоді під вартою опинився лише Віталій Гончаренко.

24 листопада 2016 року Гончаренка залишили під вартою. Тоді Харківська поліція надала лист-клопотання про взяття на поруки, проте суд відмовив у цьому.



МЕГА РЕПОСТ!!! УКРАЇНО!!!! ПОКИ ВСІ РАДІЮТЬ БЕЗВІЗУ – В ЦЕЙ ЧАС ПРИЙМАЄТЬСЯ БЕЗПРЕЦЕНДЕНТНЕ І ШОКУЮЧЕ РІШЕННЯ ВІДНОСНО…  МЕГА РЕПОСТ!!! УКРАЇНО!!!! ПОКИ ВСІ РАДІЮТЬ БЕЗВІЗУ – В ЦЕЙ ЧАС ПРИЙМАЄТЬСЯ БЕЗПРЕЦЕНДЕНТНЕ І ШОКУЮЧЕ РІШЕННЯ ВІДНОСНО… Reviewed by марія іваночко on 19:56 Rating: 5