АКТУАЛЬНО

[5]

«На всіх нас вже приготовлені долари і кулі!»: ЗАГИБЕЛЬ САШКА БІЛОГО – НА СОВІСТІ ТЕТЯНИ ЧОРНОВІ



Памятаєте Сашко Білий казав:

«На всіх нас вже приготовлені долари і кулі»?
Інформація про Тетяну Чорновіл від Rostyslav Demchuk.
Мабуть не всім відомо, що на її совісті є і загибель Сашка Білого.
Вже після Революції Гідності, після того, як Сашко Білий потягав рівненського прокурора за краватку Тетяна приїхала до Львова, як посланець Турчинова аби віч-на-віч побалакти з Сашком. Вона привезла Сашку від Турчинова 30 тисяч доларів. Просила Сашка Білого від імені Турчинова і Пашинського аби він зник на 3-4 місяці.

Сашко якраз гуртував добробат, який мав складатися з волинян і галичан. Сашко відхилив прохання Тетяни. Заявив, що в таку скрутну хвилину він не залишить хлопців. Після зустрічі з Тетяною Сашко був дивно збентежений. Каже: з Танюхою шось не то, вона вроді «поїхала».

Потім з’ясувалось, що Тетяна не все переказала від Турчинова, а саме ультиматум: або він бере гроші й «залягає на дно», або він буде знищений. Сашко цього послання від Чорновол не почув, але прочитав у її божевільних очах.



«На всіх нас вже приготовлені долари і кулі!»: ЗАГИБЕЛЬ САШКА БІЛОГО – НА СОВІСТІ ТЕТЯНИ ЧОРНОВІ  «На всіх нас вже приготовлені долари і кулі!»: ЗАГИБЕЛЬ САШКА БІЛОГО – НА СОВІСТІ ТЕТЯНИ ЧОРНОВІ Reviewed by марія іваночко on 07:23 Rating: 5