АКТУАЛЬНО

[5]

АВТОМАЙДАН: Ми готові змінити локацію наших акцій з будівлі суду на будинок Порошенка в Козині


УВАГА!
У понеділок, 13 березня, о 11:00 закликаємо всіх небайдужих громадян бути під Апеляційним судом м.Києва (Солом’янська площа 2А), щоб проконтролювати розгляд апеляційної скарги Романа Насірова.

Захист Насірова проситиме змінити запобіжний захід та зменшити розмір застави, що надасть можливість йому просто накивати п’ятами.

Чому зменшення застави можливе?

Бо лише вчора , 9 березня, колегія з трьох суддів (Рибак, Росік і Лашевич), які будуть також виносити рішення і по Насірову, зменшили заставу зі 100 до 12 млн.грн. іншому підозрюваному, затриманого співробітниками НАБУ — менеджеру Мартиненка, керівнику ПАТ «Об’єднання гірничо-хімічна компанія» Руслану Журилу, якому інкримінують нанесення збитків державі на понад 300 млн.грн..

Ми підрахували задекларовані статки «друзів Насірова» і можемо з впевненістю сказати, що застава в 100 млн.грн їм по силам.

Ми розуміємо, що питання про можливе зменшення застави Насірову буде вирішуватися не тільки в судді, але й в кабінетах пана Грановського та Петра Олексійовича, адже команда Порошенка вже намагалася вбити справу Насірова ще до суду.

Тому можемо відразу заявити, що в разі зміни запобіжного заходу та розміру застави пану ми готові змінити локацію наших акцій з будівлі суду на будинок Петро Порошенко в Козині!


Сподобалась новина? Розкажи про це друзям!


АВТОМАЙДАН: Ми готові змінити локацію наших акцій з будівлі суду на будинок Порошенка в Козині АВТОМАЙДАН: Ми готові змінити локацію наших акцій з будівлі суду на будинок Порошенка в Козині Reviewed by марія іваночко on 17:30 Rating: 5