АКТУАЛЬНО

[5]

Витівка Джамали на «Голосі країни» розлютила Тіну Кароль і всю Мережу: відео

Соцмережі обурилися вчинком Джамали на Голосі країни.
Зірковий тренер порушила правила проекту, відмовившись від конкурсантки На шоу Голос країни 7 черговий скандал. Глядачів обурив вчинок одного з зіркових тренерів проекту.

Так, під час виступу конкурсантки Салтанат Аширова, яка виконала пісню Alicia Keys "Fallin", до неї повернулися Потап і Джамала. Правда, згодом кримськотатарська співачка відмовилася брати дівчину в свою команду. 

Джамала звернулася до Салтанат, після чого піднялася з тренерського крісла і почала сама співати:
Що ви з нами зробили? Чому ви нас так довго мучили і не повертали нас? Ви робили все, щоб ми не повернулися. Я хочу вас запитати: чому ви не виконали дуже важливий хід в цій пісні, якого всі чекали?

У той же час Аширова виконала короткий уривок з пісні. Джамала не оцінила такий вчинок молодої співачки і відмовилася від конкурсантки, тим самим порушивши правила Голосу країни.


Поведінка Джамали викликала хвилю обурення в мережі і не лише у неї. Її колега, тренер проекту Тіна Кароль виразом свого обличчя теж дала зрозуміти, що вона осуджує Джамалу за такі витівки. 





















Витівка Джамали на «Голосі країни» розлютила Тіну Кароль і всю Мережу: відео Витівка Джамали на «Голосі країни» розлютила Тіну Кароль і всю Мережу: відео Reviewed by марія іваночко on 16:13 Rating: 5