АКТУАЛЬНО

[5]

Декомунізація, кажете?: На Полтавщині вулицю Небесної Сотні перейменували на честь Леніна


«За» відповідне рішення проголосувала більшість депутатів ради від партій БПП «Солідарність»», «Батьківщина», «Укроп», «Партія Простих людей», «Аграрна партія», «Рідне місто».
Хорол - це точно українське місто? Фото: khorol.com.ua.

У місті Хорол на Полтавщині вулиці Леніна, яку у лютому 2014-го року було перейменовано на вулицю Небесної сотні, повернули стару назву. Про це повідомляє місцеве видання 0532, передають Патріоти України.

Новообранами депутатами Хорольської міської ради 23 грудня 2015 року на черговому засіданні Хорольської міської ради було прийнято рішення про відміну рішення №52 сесії міської ради шостого скликання від 24 лютого 2014 року №78 «Про перейменування вулиць у місті Хоролі».

«За» відповідне рішення проголосувала більшість депутатів ради від партій БПП «Солідарність»», «Батьківщина», «Укроп», «Партія Простих людей», «Аграрна партія», «Рідне місто». Лише один з депутатів утримався. Даним рішенням Центральній вулиці Хоролу повертається назва вулиці Леніна, замість Небесної Сотні.




______
Загрузка...
_______
Загрузка...
Декомунізація, кажете?: На Полтавщині вулицю Небесної Сотні перейменували на честь Леніна Декомунізація, кажете?: На Полтавщині вулицю Небесної Сотні перейменували на честь Леніна Reviewed by марія іваночко on 09:33 Rating: 5