АКТУАЛЬНО

[5]

Війна вже йде по всіх фронтах. Просто прийміть це і починайте діяти, - Мирослав Гай

Відомий волонтер звертає увагу на велику кількість факторів, що свідчать про серйозну підготовку до військових дій.

НАТО перекинула до Європи найбільшу партію техніки від часів розпаду СРСР. Фото:Twitter.
Війна в світі вже йде по всіх фронтах. Про це у своєму Facebook пише військовий журналіст, волонтер Мирослав Гай, зазначають Патріоти України.

"В Європу заїжджають бригади з США. ПРО вже встановлені. Закони з розвідки прийняті. Про припинення роботи з розвідкою РФ теж.

На лютий мобілізація офіцерів запасу в Україні, значить на березень, квітень всіх інших. Білорусь відкриває п'ятиденний безвіз для "сьебок" всіх розуміють "іноземних" громадян. Посли РФ мруть як мухи. Громадян РФ затримують в Туреччині при транзиті до ІДІЛ. Одні з організаторів терактів у Туреччині - жителі Дагестану", - наводить приклади Гай.

Крім того, нагадує він, кібератаки Росії визнають США, Німеччина, а Швеція - "побоюється кібератак".

"РФ обмежує видобуток нафти. Раптом і з якогось х**а. Ми збираємося робити гвинтівки М-16 - думаю вони з'являться у нас вже в цьому році і багато і з патронами. Головне, що це "український" військторг. У мене одне питання: консервації все заготовили? Хлопці, війна вже йде по всіх фронтах. Просто прийміть це і починайте діяти в зв'язку з новими умовами ", - зазначив Гай.


______
Загрузка...
_______
Загрузка...
Війна вже йде по всіх фронтах. Просто прийміть це і починайте діяти, - Мирослав Гай Війна вже йде по всіх фронтах. Просто прийміть це і починайте діяти, - Мирослав Гай Reviewed by марія іваночко on 19:07 Rating: 5