АКТУАЛЬНО

[5]

Саакашвілі попередив Україну щодо "ПриватБанку"

Колишній губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі зробив важливе попередження для українського народу. Він наголосив, що через безвідповідальність влади та її страх перед олігархами може спричинити розвал «ПриватБанку». Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук сьогодні, 14-го грудня, інформує replyua.net.
«Мене звинувачують в тому, що я нібито сію паніку серед українського народу та можу спричинити серйозні проблеми. Але у свій час я вже попереджав громадян про те, що Путін вторгнеться до України. Це було моє припущення, яке все таки сталося. Воно було не безпідставним», - зазначив він.
В той самий час Саакашвілі зауважив, що Путін напав на Україну не тому, що він попереджав, а тому, що Збройні сили були повністю знищені владою Януковича, і Росія по-суті прийшла на практично безпорадну територію. Як повідомлялося, Саакашвілі готується до ініціювання позачергових парламентських виборів та формує нову політичну партію, до якої можуть входити люди, які мають відповідні вимоги, зокрема, які не займали державні посади більше одного року. Також, за словами екс-очільника Одеської облдержадміністрації, нинішня влада може завести Україну лише в одне місце – «далеке і темне».
_______
Загрузка...
Загрузка...
Саакашвілі попередив Україну щодо "ПриватБанку" Саакашвілі попередив Україну щодо "ПриватБанку" Reviewed by точка зору on 14:27 Rating: 5