АКТУАЛЬНО

[5]

Росія попередила Україну про ракетний удар

Російська Федерація погрожує Україні нанести ракетний удар у випадку, якщо Київ не припинить ракетні військові навчання біля кордону з Росією біля окупованого Криму. Про це пишеться у листі Міністерства оборони РФ, який вони написали військовому аташе у складі українського посольства в Росії, пише видання «DT.UA» з посиланням на власні інформаційні джерела в Міністерстві оборони України, передає replyua.net.
У офіційному повідомленні, яке датоване 26-го листопада 2016 року, російська сторона заявляє, що у випадку, якщо Україна почне випускати ракети поблизу кордону з Російською Федерацією, то ЗС РФ будуть збивати всі ракети та нанесуть ракетний удар у відповідь, який знищить всі пускові установки ЗС України.
Як повідомлялося раніше, Міністерство оборони Росії минулої п’ятниці викликало до себе військового аташе при посольстві України в Росії для того, щоб вручити йому листа через оголошені плани України провести військові навчання з запусками ракет біля кордону з анексованим Кримом. У листі зазначалося, що російська сторона протестує проти проведення таких навчань та закликає українську сторону відмовитися від них, оскільки РФ буде розглядати цей захід як загрозу.
_______
Загрузка...
Загрузка...
Росія попередила Україну про ракетний удар Росія попередила Україну про ракетний удар Reviewed by марія іваночко on 14:18 Rating: 5