АКТУАЛЬНО

[5]

Він втратив батьків, рідний дім та друга: Стала відома історія бійця АТО, який лежав біля могили побратима (фото)

Під час війни на сході України боєць з Донецька втратив батьків, сім'ю та залишився самотнім. З Вадимом (він же "Боцман") вони прожили в одному бліндажі 120 днів і встигли здружитися.

Військовий на могилі побратима. Фото: day.kyiv.ua.Зворушливе фото "Наодинці з собою", на якому зображений боєць АТО біля могили свого побратима, зроблене випадково, через кілька годин після похорону військового з позивним "Боцман". Про це розповіла автор фотографії, прес-секретар Любашівської райдержадміністрації Анастасія Іванова, передають Патріоти України.
Іванова розповіла, що їй вдалося зробити декілька знімків на планшет, коли вона зі своєю начальницею привезла вінок до могили покійного бійця. "Приїхали і застигли на місці - на безлюдному кладовищі біля свіжої могили, спав хлопець. Від побаченого затремтіли не тільки руки і ноги, а й кожна клітиночка мозку. Мороз по шкірі... Вперше в житті було неймовірно важко фотографувати: паморочилося в голові, відчуття клубка в горлі не давало дихати, а через сльози все розпливалось перед очима", - розповіла Анастасія. Пізніше фотограф дізналася від вдови Вадима Матросова, що військовий спав біля могили загиблого побратима.
Під час війни на сході України боєць з Донецька втратив батьків, сім'ю та залишився самотнім. З Вадимом (він же "Боцман") вони прожили в одному бліндажі 120 днів і встигли здружитися. "Коли побачила цього хлопця, в голові запульсувала думка: "чи є в мене такий друг? Чи можу я комусь стати таким другом? ", - поділилася фотограф. Знімок отримав широкий розголос у соцмережі Facеbook. Згодом газета "День" запропонувала авторові фото взяти участь у фотоконкурсі. Фотографія виграла приз глядацьких симпатій на XVIII Міжнародному конкурсі "Дня". 27-річного Вадима Матросова ("Боцман") поховали 12 вересня в Любашівці (Одеська область). Він був військовослужбовцем батальйону "Донбас-Україна".
_______
Загрузка...
Загрузка...
Він втратив батьків, рідний дім та друга: Стала відома історія бійця АТО, який лежав біля могили побратима (фото) Він втратив батьків, рідний дім та друга: Стала відома історія бійця АТО, який лежав біля могили побратима (фото) Reviewed by марія іваночко on 19:41 Rating: 5