АКТУАЛЬНО

[5]

Заліщук та Найєма виключили з міжнародних делегацій


Народних депутатів БПП Світлану Заліщук та Мустафу Найєма виключили зі складу міжнародних делегацій під час засідання фракції у понеділок ввечері.
Про це повідомив нардеп Олексій Гончаренко. пише Українська правда
Згідно з інформацією, ініціатором відкликання став Ігор Кононенко.
Формальним приводом стало членство депутатів в "ДемАльянсі".
"Фактично ми справді їх відкликали. На фракції було прийняте рішення стосовно депутатів, що відкликаємо з делегацій тих, хто є членами інших партій. Оскільки вони заявили, що є членами "ДемАльянсу", це рішення стосується в тому числі їх", - сказав Гончаренко.
Ані Заліщук, ані Найєм не були присутні під час розгляду цього питання.
Заліщук пояснила, що не прийшла на засідання, оскільки мала зустріч.
Згодом депутат повідомила, що з делегації також виключили Наталю Новак.
"Причина – нібито тому, що ми з Мустафою "члени іншої партії". Себто "ДемАльянс". Наталія Новак - член "Хвилі". Хоча насправді такої партії поки не зареєстровано", - сказала Заліщук.
"Водночас рішення вийшло якесь вибіркове. На сайті парламенту легко перевірити, що великий міжнародник і лідер простих людей Каплін – член делегації в ПА ГУАМ, обраний за квотою БПП. А член партії "Народний Рух" Віктор Кривенко входить від БПП до Виконавчого комітету Національної парламентської групи в Міжпарламентському Союзі", - додала вона.
Як відомо, Заліщук була заступником члена Постійної делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи, а Найєм - членом Постійної делегації у Парламентській асамблеї НАТО.
Українська правда
_______
Загрузка...
Загрузка...
Заліщук та Найєма виключили з міжнародних делегацій Заліщук та Найєма виключили з міжнародних делегацій Reviewed by марія іваночко on 21:12 Rating: 5