АКТУАЛЬНО

[5]

ТЕРМІНОВО! Печерський суд виправдав Януковича у справі розстрілу Майдану!

Печерський райсуд Києва визнав недостовірною, такою, що принижує честь, гідність та ділову репутацію інформацію про причетність сина екс-президента Віктора Януковича Олександра до вбивств на Майдані. Відповідне рішення, ухвалене судом в п’ятницю, «Українській правді» надіслав адвокат Олександра Януковича Юрій Кірасір. Сообщает http://newsgood.com.ua/
Мова йде про наступну заяву, зроблену депутатом, радником міністра внутрішніх справ Антоном Геращенком рівно два роки тому – 18 листопада 2014 року:
«Ми розуміємо чітко, що за організацією масових вбивств стоїть … – Олександр Янукович. Без їх (Олександра Януковича) команди неможливо було б застосування вогнепальної зброї співробітниками міліції».
Суд зобов’язав МВС повідомити на своєму офіційному сайті про дане рішення протягом місяця з дня вступу його в законну силу.



Коментуючи це рішення, спікер МВС Артем Шевченко заявив «Українській правді», що відомство відреагує на нього лише після того, як юристи МВС отримають сам документ і проаналізують його.
«УП» звернулася за коментарем з цього приводу до Антона Геращенка і чекає його відповіді.
Загрузка...
Загрузка...
ТЕРМІНОВО! Печерський суд виправдав Януковича у справі розстрілу Майдану! ТЕРМІНОВО! Печерський суд виправдав Януковича у справі розстрілу Майдану! Reviewed by марія іваночко on 19:23 Rating: 5