АКТУАЛЬНО

[5]

Українських водіїв приголомшили новими правилами щодо автомобілів на іноземних номерах


Про це на сторінці у Facebook написала голова Комітету з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна – повідомляє Корупція.Інфо
«Щодо нібито відхилення комітетом пропозиції про зміни в законодавстві щодо ввозу на територію України автотранспортних засобів особистого користування на іноземній реєстрації.
В ході засідань робочих груп в комітеті обговорювалося декілька шляхів вирішення проблемних питань ввезення громадянами-резидентами транспортних засобів особистого користування.

>Найбільшу кількість прихильників набрала пропозиція щодо умовного часткового звільнення від оподаткування тимчасово ввезених транспортних засобів. Розбіжності виникли лише щодо суми щорічних внесків. Така пропозиція цілком узгоджується з вимогами чинного законодавства та міжнародними угодами, підписантом яких є Україна, з чим погодилися фахівці ДФС та Міністерства фінансів», – пояснила голова комітету.
«Пропозиція пана Москаля полягає в тому, щоб користувачі транспортних засобів на іноземних номерах, сплачуючи лише 10 євро на місяць, звільнялись від необхідності розмитнювати свої автомобілі, ввезені з-за кордону.
Своїм листом Комітет запропонував продовжувати подальшу спільну роботу щодо пошуку компромісу, з метою дотримання інтересів держави, бізнесу та громадян.
Ми уважно дослуховуємося до думки громадськості і потреби в блокуванні пунктів пропуску чи якихось інших акціях протесту немає. Це шлях в нікуди. Рішення обов’язково буде знайдено», – резюмувала Ніна Южаніна.

_______
Загрузка...
Загрузка...
Українських водіїв приголомшили новими правилами щодо автомобілів на іноземних номерах Українських водіїв приголомшили новими правилами щодо автомобілів на іноземних номерах Reviewed by точка зору on 04:53 Rating: 5