АКТУАЛЬНО

[5]

МАТВІЄНКО: П ЛАН “ШАТУН” – ЦЕ ЗЛОДІЇ В УКРАЇНСЬКІЙ ВЛАДІ. ВІДЕО

Костянтин Матвієнко
В ефірі телеканалу “112 Україна” політичний експерт Костянтин Матвієнко прокоментував так званий план “Шатун”інформує.http://newsonline24.com.ua     На його думку, якщо такий план і справді має місце, то радше за все навпаки: “Спочатку українська влада реалізовує свої здирницько-утилітарні інтереси, а потім за ними хтось там записує, і це все презентують суспільству як план “Шатун”. Політичний експерт зауважив, що мішенню при цьому стають ті політичні сили, які “намагаються всій цій вакханалії мародерства все ж опритатися й підтримувати людей в їхніх абсолютно законних протестах”.
На переконання Матвієнка, дестабілізація в країні відбувається за потурання й за прямої участі влади: “Направду це бандитизм і мародерство, і влада в цьому співучасник. Народ опирається, нагадаю, він має право на повстання”.
“Краще дестабілізувати ситуацію в Україні, ніж це робить українська влада в центрі й на місцях, просто неможливо”, – наголосив Матвієнко.

_______
Загрузка...
Загрузка...
МАТВІЄНКО: П ЛАН “ШАТУН” – ЦЕ ЗЛОДІЇ В УКРАЇНСЬКІЙ ВЛАДІ. ВІДЕО МАТВІЄНКО: П ЛАН “ШАТУН” – ЦЕ ЗЛОДІЇ В УКРАЇНСЬКІЙ ВЛАДІ. ВІДЕО Reviewed by точка зору on 08:08 Rating: 5