АКТУАЛЬНО

[5]

Скандальний виступ 95 кварталу: Ляшко жорстко відповів Зеленському на свою пародію

Скандальний виступ 95 кварталу: Ляшко жорстко відповів Зеленському на свою пародію



Олег Ляшко жорстко відповів Володимиру Зеленському на свою пародію.
Про це він написав на своїй сторінці в фейсбук.
"Вова Зеленський дуже образився на мене, що я його назвав дегенератом без роду-племені після того, як він у Юрмалі на втіху глядачеві обізвав Україну порноактрисою, яка готова дати любому і в будь-яких кількостях. Вова так образився на мене, що навіть пригрозив мені карами від своєї мами-єврейки.
А моя Мама - українка! Її, 19-літню з новонародженим сином, кинув мій батько. Тому я виховувався у дитячому будинку і школах-інтернатах. Із своєю Мамою я спілкувався рідко, в основному на канікулах. Але люблю її і ні в чому не виню.
У мене теж життя було і є не мед, і різні влади мені завжди не подобалися, але в мене ніколи - ніколи, за жодних обставин! - язик би не повернувся обізвати свою рідну Україну порноактрисою. І я дякую моїй Мамі-українці, що навчила мене любити мою Батьківщину.
Шкода, що Вовина мама не пояснила в дитинстві своєму дорогому синочку різниці між повіями і Україною. Хоча, думаю, якби вона справді була єврейкою, Вова не виріс би таким дегенератом.", написав нардеп.
Загрузка...
Загрузка...
Скандальний виступ 95 кварталу: Ляшко жорстко відповів Зеленському на свою пародію Скандальний виступ 95 кварталу: Ляшко жорстко відповів Зеленському на свою пародію Reviewed by точка зору on 16:09 Rating: 5