АКТУАЛЬНО

[5]

Київ, 1-го грудня йдемо на розмову до Порошенка на Банкову. Ти з нами?



Акція планується як мирна тільки в тому випадку, якщо нам дадуть спокійно пройти до будівлі Адміністрації Президента, щоб озвучити наші вимоги, які підтримує вся Україна. інформує http://maidan-ua.livejournal.com/


Перша вимога – Кучму і Медведчука прибрати з Мінська! Ці двоє ставлять підписи від імені всієї України під відвертим актом капітуляції по якому ми будемо платити фактичну контрибуцію “переможцю” – на свої гроші відновлювати Донбас.
Але не тільки питання Мінська нас турбує. Ми хочемо задати “гаранту” безліч різних питань: зростання комунальних платежів, е-декларації чиновників, Україна в 2016 роцi вийшла на перше місце серед найбільш корумпованих країн Європи, провал реформ, негайне звільнення всіх політичних в’язнів тощо.
Якщо Порошенко “включить Януковича” і кордони поліції встануть на нашому шляху, то ми дістанемо ланцюга. Не обмежуйте Конституційне право народу на мирні зібрання і “мирні зібрання” так й залишаться мирними. Невже приклад Януковича вас нічому не навчив?


В акції візьмуть участь не менше 1000 патріотів з таких організацій як: Добровольчий рух “ОУН”, “Правий Сектор”, “Новий Вогонь”, “Комітет визволення політв’язнів”, “Національний спротив”, “Чорний Комітет”, “Білиий молот”.
Ти з нами? Зроби репост, щоб вийшла не одна тисяча патріотів, а десять.
А також підпишись на “Українську Революцію”, щоб стежити за розвитком подій – https://www.facebook.com/RevolutionUA
_______
Загрузка...
Загрузка...
Київ, 1-го грудня йдемо на розмову до Порошенка на Банкову. Ти з нами? Київ, 1-го грудня йдемо на розмову до Порошенка на Банкову. Ти з нами? Reviewed by марія іваночко on 14:50 Rating: 5