АКТУАЛЬНО

[5]

Мельничуку світить 10 років за задекларований трильйон гривень – ГФС


Народний депутат Сергій Мельничук від “Волі народу”, який задекларував 1 трильйон гривень, може бути засуджений на 10 років позбавлення волі.
Про це заявив голова Державної фіскальної служби Роман Насіров, новину передає “Преса України“.інформує http://ukrnato.info/
Він заявив, що депутат веде себе безвідповідально, коли починає так “жартувати”. Насіров заявив, що якщо в системі електронного декларування є якісь недоліки, то у народного депутата є достатньо можливостей показати це нормальним способом.
Глава ГФС заявив, що якщо парламентарій не виправив у своїй декларації зазначену суму, то його відомство перевірить інформацію, яка була вказана в документі. Насіров нагадав, що народний депутат нічим не відрізняється від будь-якого іншого громадянина країни і буде нести відповідальність за свої вчинки.
“Тому процедура єдина для всіх: спочатку проведемо перевірку, потім направимо листа з проханням пояснити такий дохід, далі буде складено акт. Згодом будемо дотримуватися регламенту”, — розповів Насиров.
_______
Загрузка...
Загрузка...
Мельничуку світить 10 років за задекларований трильйон гривень – ГФС Мельничуку світить 10 років за задекларований трильйон гривень – ГФС Reviewed by марія іваночко on 06:44 Rating: 5