АКТУАЛЬНО

[5]

Не Samsung єдиним: у руках китайця вибухнув iPhone 7


Житель міста Чженчжоу (пров. Хенань, Центральний Китай) розповів, що телефон вибухнув, коли він намагався зняти з його допомогою відеоролик. При цьому смартфон розколовся навпіл, а чоловік отримав незначні пошкодження рук і обличчя - передає ТАСС із посиланням на китайське видання China Daily.
Житель міста Чженчжоу (пров. Хенань, Центральний Китай) розповів, що телефон вибухнув, коли він намагався зняти з його допомогою відеоролик. При цьому смартфон розколовся навпіл, а чоловік отримав незначні пошкодження рук і обличчя.
За даними ЗМІ, китайський підрозділ Apple вже повідомило про те, що трапилося, в американську штаб-квартиру компанії.
Раніше проблеми з вибухами смартфонів виникли у головного конкурента Apple ─ Samsung Electronics. У вересні компанія оголосила про масове відкликання і призупинення продажів Galaxy Note 7 через виявлені проблеми з акумуляторними батареями, які могли мимоволі вибухати. Через це компанія зазнала великих збитків.
У китайських ЗМІ зазначається, що випадок з iPhone 7 відрізняється від інцидентів з телефонами Samsung: батарея під час вибуху пошкоджена не була.
Раніше про випадок займання і вибуху флагманського смартфона Apple iPhone 7 Plus повідомляла газета The Independent.
http://uainfo.org/
Загрузка...
_______
Загрузка...
2 Блок 3 Банерна мережа
Не Samsung єдиним: у руках китайця вибухнув iPhone 7 Не Samsung єдиним: у руках китайця вибухнув iPhone 7 Reviewed by марія іваночко on 17:02 Rating: 5