АКТУАЛЬНО

[5]

Тепер Коля навчатиметься в МГУ? Студента, який поставив Порошенку неприємне питання, відраховують з університету, - ЗМІ

Якщо це правда, то оцінка діям ректорату ще буде дана суспільством. Однак заклик студента Колі припинити війну за будь-яких умов викликав не тільки неоднозначну реакцію в українців, але й великий ентузіазм за "поребриком".
Коля поставив Порошенку "незручне питання". Фото: 5 канал.
Студента Київського національного університету імені Тараса Шевченка, який поставив Президенту України Петру Порошенко «незручне» запитання під час зустрічі з студентами історичного факультету, відраховують. Про це з посиланням на джерело в КНУ імені Тараса Шевченка повідомляє видання МИР. Видання не наводить імені студента, зазначають Патріоти України.
Напередодні у відповідь на поставлене студентом третього курсу історичного факультету питання Петро Порошенко «порадив» йому після завершення навчання відправитися на рік в зону проведення антитерористичної операції. Також Порошенко розповів про свою участь у неіснуючих бойових діях.
Коли Президент фотографувався зі студентами, один з них запитав його, коли він відправить у АТО своїх дітей.
«Петро Олексійович, а коли ви своїх дітей в АТО відправите?», - запитав хлопець, до якого зверталися на ім'я Коля.
Запитання студента було неоднозначно сприйняте українським суспільством: користувачі соцмереж в своїх коментарях розділилися в поглядах.
Свою резонансну відповідь студенту Колі дав відомий воїн АТО, офіцер Збройних сил України Василь Коряк, відомий під позивним «Дансер», про що повідомляли Патріоти України раніше.
Загрузка...
Загрузка...
2 Блок 3 Банерна мережа
Тепер Коля навчатиметься в МГУ? Студента, який поставив Порошенку неприємне питання, відраховують з університету, - ЗМІ Тепер Коля навчатиметься в МГУ? Студента, який поставив Порошенку неприємне питання, відраховують з університету, - ЗМІ Reviewed by марія іваночко on 13:52 Rating: 5