АКТУАЛЬНО

[5]

Останній патрон Путіна, або Скільки залишилось до кінця світу


Незаконно новообрана Держдума Росії розпочне свою роботу прийняттям стратегічної програми підготовки до... ядерної війни. Проект програми передбачає будівництво бомбосховища на 12 мільйонів москвичів, оскільки, за словами газети "Звезда", "шизофреніки із Америки готуються нанести ядерний удар".
Заховати уцілілих після підриву житлових будинків на Каширському шосе, здійсненого зусиллями ФСБ, - то лише перший етап. Проект Путіна передбачає будівництво 5 тисяч таких бункерів по 8 тисяч у кожному. "Ітого" - 40 мільйонів слухняного поголів'я.
Так то третина? А на решти вати - бабла ніде взяти.
Водночас "думаюча" Дума розгляне проект Путіна про розрив договору зі США про ліквідацію запасів плутонія - сировини для атомної зброї.
Обидві країни у 2000 році (практично ще за живого Єльцина) зобов'язалися позбутися цієї диявольської спокуси - 34 тонни плутонія кожна зі сторін договору має утилізувати. Із цього сатанинського зілля можна зробити 17 тисяч боєголовок. Уже майже збудовано у двох країнах заводи не просто з утилізації, а перетворення ядерної отрути у паливо за унікальною якнайвищою технологією МОХ.
Запам'ятайте вище наведену проектну цифру, а тепер ще дві цифри-реалії: на сьогоднішній день Росія має 8.400 боєголовок, США - 7.500.
Багато чи мало? Це значить, що цим арсеналом усе людство можна знищити 1000 разів. Тисячу людств можна умертвити.
Тим самим плутонієм цю цифру, отже, можна подвоїти. Знищити людство не 1000, а 2000 разів. Хоча, коли воно зітре себе з лиця Землі один раз, йому до лампочки, скільки після того його ще можна вбити. Ніскільки, бо нікому, бо у жодному бункері жоден Путін не сховається.
Був момент просвітління, коли одумалися і зупинилися на порозі ядерної зими, в порівнянні із якою Марс виглядатиме Дубаєм. І от тепер Путін прийняв рішення - не зупинятись. В односторонньому порядку зриває договір про плутоній. Яка різниця - скільки буде бомб для організації кінця світу?
Така "цена вопроса". Якого "вопроса"? Що поставлено на вагу на протилежній шальці? Що важить для Путіна так само, як понад 30 тисяч існуючих і неіснуючих боєголовок?
Санкції. Санкції США проти не Росії, а проти окремих клептоманів Путіна. Санкцій як відповідь Заходу на аншлюс Криму і окупацію Донбасу. Санкцій як відповідь Заходу на війну Росії проти України.
Або знімайте санкції, або ядерна війна. Не знаю, наскільки прав член Ради з міжнародних відносин Філіп Гордон (Путін разом із Сурковим називають цю Раду світовим урядом), але він каже, що із минулого тижня розпочався "найгірший період відносин між двома країнами з часів холодної війни".
Що хоче кремлівська клептократична камарилья? Відмінити закон Магнітського, відмінити закон про підтримку свободи в України, не тільки зняти санкції, а компенсувати втрати, і не тільки від санкцій США і Європи проти Росії, а й втрати від санкцій самої Росії у відповідь.
Інакше - плутоній у виробництво, інакше - війна.
Уже на старті війни Росії проти України, війни цивілізацій у Європі із дислокацією в Україні канцлер Німеччини Меркель кваліфікувала Путіна як такого, що перебуває поза межами реальності. Тільки лінивий не називав його божевільним. Але щоб цей вихід із реальності заніс його на поріг Апокаліпсису?
Мені імпонує відчуття москвича Костянтина Борового: "Це гра. Мальчик-хуліган просто хоче звернути на себе увагу. Психологи не рекомендують вступати у конфлікт"
Ця гра називається - шантаж. Він грає не на своїй силі. Він грає на слабкості Заходу і України. Наше керівництво в унісон із лідерами Заходу грають з ним у піддавки. Йому усе без винятку сходить із рук. Починаючи із полонія, яким він засипав сакральний для західної цивілізації Лондон, і закінчуючи плутонієм, яким він лякає вкрити усю планету.
А поміж тим - практично безкарна війна проти України, збитий малазійський літак, бомбардування гуманітарного конвою в Алеппо. Він заходить настільки далеко, наскільки йому дозволяють.
Дотепер на планеті був єдиний божевільний, що шантажує людство ядерним знищенням, - КНДР. Тепер їх два. Москва і Пхеньян. Вони завжди були близькі. Тепер тотожність цілковита. Два божевільні проти людства.
У коментарі до програми про будівництво бункерів по усій території Росії наводяться докази, як США і Захід готуються вдарити ядерною зброєю по Росії. Який перший доказ? США скинули в Україні президента.
У всьому винен Майдан, який організувала Хілларі. Українці тут ні причому. У переліку далі йдуть розміщення військ НАТО у країнах Балтії, розміщення ПРО у Польщі і Румунії, але першим є Майдан. Путін вірить, що революцію у нас зробили американці. Раз вони скинули Януковича вчора, то чому завтра вони не нанесуть ядерний удар по Кремлю. Як сказав би Достоєвський, така логіка ідіота.
Що значить зняти санкції? Я не перебільшую їхнє значення, але це хоча б символічний знак, що Захід не вмиває руки. Зняти санкції - руки вмити і віддати Україну на розтерзання божевільному.
Хоча у нас у селі Люте Сумської області щойно поставлені ракети "Грім", щойно виготовлені на "Південьмаші", які відстань у 466 кілометрів від цього села до кабінету Путіна у Кремлі долають за лічені хвилини, і нема наразі у світі засобів протиповітряної оборони, спроможних збити наш "Грім" на божевільну голову гнома.
Кажуть, Путін останнм часом не вилазить із бункера і рідко появляється у Кремлі. Боровой прав: "Він боїться. Йому страшно. Він один. Далі світить Гаага".
Плутоній - останній патрон Путіна. У нього більше нема патронів. Його можна брати живим.
А на Кремль насувається справді справжня загроза, від якої у жодному бункері не заляжеш. A lady with balls. У нас прийнято говорити по-іншому, але у буквальному перекладі - дама із кулями. Із боєголовками. Звати її Хілларі.
А ми що? А ми й надалі не більше, ніж ball, але у перекладі із іншим значенням, - м"яч. Наші провідники - м'ячики, а не гравці у цій вселенській грі на глобальних плацдармах, які відкрилися перед нами. Бо гора Майдану породила мишу.
Хоча саме Україні відведена роль головного гравця. Нам би лише команду набрати, здатну стати у рівень із цією божественною місію феноменальної Нації.
Майже три роки тому я назвав наш Майдан найголовнішою подією 21 століття у всесвітній історії. І наступні події лише підтверджують цю істину про велич нашого покликання на зламі цивілізаційних тисячолітніх епох.
Василь БАЗІВ для UAINFO
Загрузка...
Загрузка...
2 Блок 3 Банерна мережа
Останній патрон Путіна, або Скільки залишилось до кінця світу Останній патрон Путіна, або Скільки залишилось до кінця світу Reviewed by марія іваночко on 09:13 Rating: 5