АКТУАЛЬНО

[5]

Вражаюча байдужість: У Львові вигнали з автобусу дитину, яка змокла під дощем

На питання хлопчика, як йому тепер доїхати додому, водій маршрутки пригрозив йому
Фототого самого автобуса. Джерело: "Фейсбук"У Львові стався жахливий випадок - водій автобуса в дощ вигнав з салону змоклого до нитки 11-річного хлопчика. Про це повідомила в Facebook мама постраждалого школяра Ірина Бенрад, передають Патріоти України.
За її словами, найжахливішим було те, що за дитину не заступився жоден з дорослих, які мовчки спостерігали за тим, що відбувається. Жінка зазначила, що на вулиці було холодно, і хлопчик чекав автобус після занять у школі.
"Злість, розчарування, образа і приниження - це мало сказано про те, що було сьогодні пережито!.. Хлопчик, весь мокрий, дочекався свою... маршрутку, зайшовши в транспорт і готуючись дістати гроші за проїзд, почув від водія... що йому "треба вийти з маршрутки, оскільки він дуже мокрий і з нього ціле озеро натече". Коли дитина запитала "а як же мені тепер додому доїхати?" - водій сказав: "Не вийдеш сам - я вийду і тебе висаджу"", - написала Бенрад.
"Звичайно, хіба у силу 11-річному хлопчині сперечатися з "чоловіком", (він) промовчав і вийшов. Дочекавшись адекватного водія, дістався додому", - зазначила вона. Мама хлопчика також звернулася і до пасажирів того злощасного рейсу: "Але хіба ви люди?!"
Жінка наголосила, що дорослі не мали права так поводитися, оскільки вочевидь ситуація була нездорова. "Невже така безсердечність, егоїзм переважає, щоб не заступитися за дитину?!" - додала вона.

http://patrioty.org.ua/
Загрузка...

Загрузка...
2 Блок 3 Банерна мережа
Вражаюча байдужість: У Львові вигнали з автобусу дитину, яка змокла під дощем  Вражаюча байдужість: У Львові вигнали з автобусу дитину, яка змокла під дощем Reviewed by марія іваночко on 07:51 Rating: 5