АКТУАЛЬНО

[5]

Голий та босий: Найєм задекларував самого себе

2015 року депутат мав п’ять джерел доходу
Народному депутату Мустафі Найєму не знайшлося чого декларувати, крім однойменної торговельної марки та п’ятої частини 63-метрової квартири, в якій прописано ще чотири особи. Про це пише видання http://www.akcent.org.ua/
Згідно з оприлюдненою е-декларацією, на народного обранця зареєстрована торгова марка «Найєм Мустафа» (а також український варіант його імені).
2015 року в нього було п’ять джерел доходу. Законотворча діяльність принесла йому 72 тис. гривень зарплати. Викладання в католицькому університеті – 39 тисяч, в Національній академії внутрішніх справ – 21 тис., 1197 гривень принесло йому роялті.
Від фонду Віктора Пінчука Найєм отримав 53 тис. гривень, як компенсацію творчій спілці. Готівкою нардеп має 6 тисяч доларів і 10 тисяч євро.
Рахунків у банку, транспортних засобів, коштовностей у політика, згідно з електронною декларацією, немає.
Як повідомляв Інформаційний Акцент, раніше Найєм заявив, що не приховує своїх доходів та готовий переписати будь-яке своє незареєстроване майно на того, хто його у нього знайде.


Загрузка...
Загрузка...
Голий та босий: Найєм задекларував самого себе Голий та босий: Найєм задекларував самого себе Reviewed by точка зору on 20:31 Rating: 5