АКТУАЛЬНО

[5]

"Реальний "беспрєдєл", - блогер проти е-декларування

Блогер переймається, що через е-декларування з багатіями почнуть розправлятися народні маси
Фото: novyny.online.uaБлогер Віталій Бала прокоментував ситуацію з е-декларуваннями. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".
"Якщо НАБУ не здатне робити свою роботу, то народні маси під впливом таких «откровень» підуть і «розправляться» з багатіями, якщо це комусь буде потрібно?
Цікаві аргументи чую від «борцунів» з корупцією, що існують на гранти, а не зароблені ними гроші.
1. Правова система у нас гівно, тому НАБУ не зможе всіх проконтролювати. А якого хера ви всі твердили, що НАБУ forever?
2. Пропагують, на мою думку, реальний «беспрєдєл» - виставте у відкритий доступ «опись имущества». Ви, хлопці, там усі з дуба впали? Тобто, якщо НАБУ не здатне робити свою роботу, то тіпа народні маси під впливом таких «откровень» підуть і «розправляться» з багатіями, якщо це комусь буде потрібно?
3. Зрозуміло, що корупціонерів потрібно карати, але знову ж, на мою думку, якщо ці «спеціалісти» будуть виступати за прийняття законів, що мають зворотну дію, ми так дійдемо до повного капеця.
P.S. Громадяни, я б на вашому і на своєму місці не плескав у долоні, бо потім ці ж «спеціалісти» доберуться до нас. Вони вже ж прийняли закон на розкіш, де квартира більше 60 квадратних метрів, виявляється, розкіш", - пише блогер. 
Загрузка...

Загрузка...
2 Блок 3 Банерна мережа
"Реальний "беспрєдєл", - блогер проти е-декларування "Реальний "беспрєдєл", - блогер проти е-декларування Reviewed by марія іваночко on 10:04 Rating: 5