АКТУАЛЬНО

[5]

Син глави Адміністрації Президента носить футболки по ціні вищій за мінімальну зарплату (фото)


Син глави Адміністрації Президента носить футболки по ціні вищій за мінімальну зарплату (фото)
Вчора «Країна» повідомила про активність в соцмережах єдиної дитини керівника Адміністрації президента Ігоря Райніна. А також ми помітили, що в графі «навчання» в своєму акаунті в Фейсбук – він вказав московський вуз. Ця новина викликала бурхливу реакцію громадськості. Сьогодні ми дізналися ще деякі подробиці приватного життя 17-річного Толика Райніна.
Виявилося, син нового глави АП вважає за краще одягатися в речі марки Lacoste. Цей бренд спеціалізується на повсякденних речах преміум класу. Так, на фото, яке публікує дівчина Анатолія – хлопець в легендарних тенісках поло цієї французької фірми по 2300 гривень кожна. А у молодої людини таких кілька в гардеробі. Ще у нього є пара футболок з крокодилом на лого, ціна яких на офіційному сайті 1900 грн. А на одному знімку у Райніна-молодшого брендовий текстильний ремінь за 1350 гривень.
Як ми вже повідомляли, з гаджетів у хлопця iPhone 6 і модний годинник цієї ж фірми Apple watch (вартість від 14 000 до 22 0000 гривень в залежності від моделі).
Однак, помічники Ігоря Райніна запевняють, що його чадо веде набагато скромніший спосіб життя: носить бюджетний годинник до 1000 грн, піджак коштує максимум $ 100 і вчиться він в Національному юридичному університеті ім. Ярослава Мудрого в рідному Харкові. На доказ публікують наказ про зарахування Райніна-молодшого на бюджет в 2015 році. Відповідно у вересні Анатолій став студентом другого курсу.
Ми зв’язалися з Юрієм Чевордовим, радником Ігоря Райніна на посаді губернатора Харківської області. «Анатолій ніколи не був в Москві, навіщо він вказав на своїй сторінці, що вчиться в російському вузі я поняття не маю. Знаю, що він хлопець дуже стриманий і позитивний, спортсмен. Він явно зробить висновки з цієї історії і вдруге на подібні граблі не наступить, навіть без виховної бесіди з батьком, – сказав Чевордов. – На фото у нього годинник Сasio, вони свого часу коштували 300 грн. А Apple watch, про які ви говорите, можуть бути подарунком ».
Джерело
Загрузка...

Загрузка...
script type="text/javascript"> document.write('');
2 Блок 3 Банерна мережа
Син глави Адміністрації Президента носить футболки по ціні вищій за мінімальну зарплату (фото) Син глави Адміністрації Президента носить футболки по ціні вищій за мінімальну зарплату (фото) Reviewed by марія іваночко on 09:20 Rating: 5