АКТУАЛЬНО

[5]

Рунет сколихнув коментар глави Інгушетії щодо смерті «Мотороли» (ФОТО)

Російська інтернет-спільнота продовжує активно обговорювати загибель бойовика «ДНР» на прізвисько «Моторола». Зокрема, користувачі мережі звернули увагу на коментар російського державного діяча Юнуса-Бека Євкурова.
Новину повідомляє «Преса України».
На російських сторінка-пародіях на Путіна та його уряд почали активно обговорювати вбивство бойовика «ДНР» «Мотороли» (Арсеній Павлів). Зокрема, на сторінці «Мuд Роисси» в Twitter звернули увагу на те, як на дану новину відреагував глава республіки Інгушетія, Юнус-Бек Євкуров.
Так, російський державний діяч зазначив, що загибель «Мотороли» це велика втрата.

Крім того, в мережі почали поширювати й інші іронічні повідомлення та фото з приводу смерті терориста.





Як повідомлялось нами раніше, інтернет-спільнота миттєво відреагувала на загибель бойовика численними фотожабами. Нагадаємо також, що, за попередніми даними, терорист загинув у ліфті свого будинку, де підірвався вибуховий пристрій.
Самопроголошений лідер «ДНР» Олександр Захарченко прокоментував загибель «Мотороли». Він звернувся до української влади зі словами «ходіть тепер і бійтеся». 
<
Загрузка...
Загрузка...
2 Блок 3 Банерна мережа
Рунет сколихнув коментар глави Інгушетії щодо смерті «Мотороли» (ФОТО)  Рунет сколихнув коментар глави Інгушетії щодо смерті «Мотороли» (ФОТО) Reviewed by точка зору on 11:32 Rating: 5