АКТУАЛЬНО

[5]

“Ти тільки повернись!” 7-річна дівчинка написала чутливий вірш батьку в зону АТО (ВІДЕО)

Семирічна Дарина з окупованого Тореза Донецької області написала вірша своєму батьку, який нині служить на сході України.
Творіння дівчинки опублікували на сайті “Постріл. Вірші і фото з війни”.
“Ми не сумуєм з мамою, як ти наказував, ми знаємо – все добре, бо ти за нас стоїш. Колись війна скінчиться – миттю, разом… І я тебе прошу: ти тільки повернись!” – йдеться у вірші.
Як зазначив один із засновників сайту Антон Шмаренко, разом з іншими дітьми творіння Дарини перетворили у цілий відеоролик.
“Ми впевнені, що в їхню сім’ю обов’язково прийде мир і спокій. А поки, разом із дитячим вільним простором “Катапульта” і режисером Ганною Морозовою, вітаємо всіх із Днем захисника України! Усі разом ми перетворили вірш маленької Дарини на відеолистівку для наших захисників”, – йдеться в анотації до відео, опублікованому на YouTube-каналі проекту “Постріл. Вірші та фото з війни”.

Загрузка...
2 Блок 3 Банерна мережа
“Ти тільки повернись!” 7-річна дівчинка написала чутливий вірш батьку в зону АТО (ВІДЕО) “Ти тільки повернись!” 7-річна дівчинка написала чутливий вірш батьку в зону АТО (ВІДЕО) Reviewed by точка зору on 09:08 Rating: 5