АКТУАЛЬНО

[5]

Поки мер у відпустці, у Глухові замерзають солдати 58-ї бригади (фото)

За словами прес-секретаря мера Глухова Мішеля Терещенка, міська влада працює над тим, щоб виправити ситуацію.
Фото:http://112.ua/
Солдати 16-го батальйону 58-ї мотопіхотної бригади ЗСУ, які прибули на місце дислокації в Глухів, розміщуються в абсолютно непідготовлених умовах, в наметах і без обігріву. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на 112 Україна.
Про незадовільні умови розміщення українських військових повідомив на своїй сторінці в Facebook військовослужбовець ЗСУ Данило Зубко.
"У мене слів немає ... Вивели бойовий підрозділ на відпочинок психологічний, фізичний і щоб оздоровитися. Душу немає, електрики немає ... Може я не в курсі чогось. Але навіщо тоді виводити підрозділ, якщо немає місця, де їх поселити", - повідомив військовослужбовець.
За словами Оксани Друпп, прес-секретаря мера Глухова Мішеля Терещенка, який на даний момент знаходиться на відпочинку в Маямі, міська влада працює над тим, щоб виправити ситуацію.
"Ми вже почали вирішувати головні питання. Нагальні питання будуть вирішені. Їм вже завезли хліб", - зазначила прес-секретар, проте чому їх не вирішили до того, як привезти туди військових на відпочинок, вона не відповіла.
Як повідомляє видання, сьогодні казарми, в які повинні були заїхати солдати, перебувають в недобудованому стані.

Як повідомлялося раніше, в липні 2016 року влада Глухова обіцяли побудувати казарми для солдатів. Тоді міський голова Мішель Терещенко анонсував закінчення будівельних робіт до кінця осені. Скандал з розселенням солдат в ще недобудовані казарми виник 25 жовтня. Ситуацію намагаються вирішити волонтери, які забезпечили солдатів теплим одягом, кавою, чаєм і бутербродами.
_______
Загрузка...
Загрузка...
Поки мер у відпустці, у Глухові замерзають солдати 58-ї бригади (фото) Поки мер у відпустці, у Глухові замерзають солдати 58-ї бригади (фото) Reviewed by марія іваночко on 18:43 Rating: 5